NOVO! Unikatna ideja za druženje samskih (v organizaciji ona-on in WOOP!)

Ko pomislimo na to, kje je najlažje najti sebi primernega partnerja, verjetno najprej pomislimo na splet. Vendar …

Pridi na ona-on dogodek. Obljubimo, da se bomo imeli super!

Res je, da je dandanes splet najbolj priročen način za iskanje partnerja. Iskanje je nadvse učinkovito – ona-on ponuja maksimalno podporo pri iskanju in filtriranje potencialnih partnerjev glede na lastne želje. Iskanje je hitro, varno (seveda je potrebno imeti vklopljeno glavo) in zabavno.

Večina pa si zagotovo bolj ali manj pogosto zaželi tudi druženja v živo. V ta namen sta WOOP! in ona-on združila moči in pripravila zabavno, unikatno in prijetno druženje v Sobi pobega (zabavno reševanje ugank). Druženje bo v torek, 21. junija od 17h dalje.

Zakaj na dogodek? Najmanj 3-je razlogi.

Razlogov za udeležbo lahko naštejemo veliko. Trije večji pa so:

  • Druženje: Hiter tempo, vsakodnevne obveznosti in pomanjkanje časa so pogosti razlogi, da se družimo manj, kot bi si želeli. Ravno zato bomo prav vse organizirali mi. Pridi in se imej lepo.
  • Zabavno in sproščeno: Ker imamo z organizacijo dogodkov in druženj veliko izkušenj vemo, kako pripraviti sproščeno vzdušje. Še pomembneje pa je, da prav vsak udeleženec toplo sprejet in vključen v dogajanje od prve minute dalje.
  • Priložnosti: Ker je naše življenje bolj ali manj ‘utečeno’ in se gibamo na približno enakih krogih in lokacijah (služba, športne aktivnosti, hobiji, prijatelji, …) je tak dogodek idealna priložnost za nekaj novega. Prvič: Spoznaj nov krog prijetnih in zabavnih ljudi. Drugič: Preizkusi nekaj novega ~ Soba pobega je super zabavna aktivnost.

Še vedno oklevaš? Te muči negotovost? Zagotavljamo, da bo druženje zabavno in prijetno od prve minute dalje. Za to bo poskrbela animacijska ekipa. Preveri še utrinek s preteklega druženja z mnenji udeležencev in se nam tokrat pridruži tudi ti.

Poskrbeli bomo, da bo druženje, vse od prihoda do odhoda prijetno.

Vsi vemo, da je težko vstopiti v prostor, kjer nikogar ne poznaš in začeti z druženjem. Čeprav si želimo, da se čim prej vklopimo v pogovor in navežemo stike, to vendarle ni tako enostavno. Redkokomu je v naravi, da brez zadržkov pristopi in se ‘vklopi’. TODA! Brez skrbi. Zato smo tukaj mi. WOOP! Animatorji in ona-on, ki bomo poskrbeli, da bo tvoje druženje prijetno vse od prve do zadnje minute.

ČASOVNICA DOGODKA, torek 21. junij 2022:

  • 17:00: Prihod v WOOP! Areno in brezalkoholna pijača dobrodošlice ,
  • 17.00 -18.00: Spoznavna animacija in povezovanje udeležencev; Razdelitev v skupine,
  • 18:00: 60min Reševanje ugank v sobah pobega,
  • 19:00: Skupinsko reševanje ugank in druženje v WOOP! baru ob pici,
  • 20:00: Zaključek dogodka in priložnost za izmenjavo kontaktov.

Prijave do 18.6.2022!

INFO: prijave@ona-on.com | 080 64 61

 

 

 

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori