VIDEO: “Idealni partner – PRIVILEGIJ je, da me spoznaš. Pika.”

Ali kako biti samozavesten, a hkrati privlačen kot Človek – z veliko začetnico.

»Privilegij je, da me lahko nekdo spozna – na zmenku.«

Kako se počutiš, ko slišiš, da nekdo to reče?

Kaj pa, če bi to rekel/a ti in bi resno mislil/a?

O tem debatiramo v mesecu avgustu, mesecu, ki je namenjen ustvarjanju / izboljševanju ‘dating samozavesti’, v skriti FB skupini »Idealni na poti <3«, v kateri vsi tisti, ki ste resni pri ustvarjanju ***idealne partnerske zveze*** dobite absolutno največ podpore v Sloveniji, ki je izkazana tudi z darili in posebnimi ugodnostmi. Ker verjamem, da je treba spodbujati ljudi, ki so pripravljeni za izpolnitev svojih želja dvigniti svojo rit.

In še ena prednost: Nasveti za zmenke in ustvarjanje idealnih partnerstev, a BREZ mam in očetov in tet, ki te kar naprej gledajo s ‘kužkastim pogledom’, češ: »Ja, pa kaj tale še čaka? A ne bi malo spustila standardov in se zapletla s prijateljem od bratranca … Taki pošteni fant …«).

»Privilegij je, da me lahko nekdo spozna – na zmenku.«

Ko boš to resno mislil/a, boš pripravljen/a, da ti Univerzum zares DOSTAVI idealnega partnerja in da z njim zaživiš.

S tem rahlo motečim zvenom tega vprašanja (tam za ušesi, da ti bo šel že na živce, ker se ga ne boš mogel/a otresti!) te bom danes pustila na tvoji lepi prodnati plaži. Ali pa na pohodu na Krvavec. Bohinj. Na dopustu, skratka. Brez idealnega. S kolegi. Ki so poparčkani. Samo ti ne.

»Privilegij je, da me lahko nekdo spozna – na zmenku.«

Ker šele ko boš z največjo ponižnostjo – a hkrati stoičnostjo! –  izrekel/a: »Privilegij je, da me lahko nekdo spozna – v živo!« in to resno mislil/a, boš pripravljen/a, da ti Univerzum zares DOSTAVI idealnega partnerja in da z njim zaživiš.

Zakaj je to tako pomembno, ti povem v spodnjem videu.

Sicer pa te naboostam s samozavestjo v novem rednem petkovem Webinarju, ki bo prvi petek v septembru: »Pusti vedra sardelic, ulovi svojega »Free Willy-ja!«.

Spoznal/a boš, kaj in kako narediti zato, da te nikoli več ne bo nihče prepričal v: “Mogoče bi pa vseeno moral/-a poskusiti še enkrat z XY (bivšim/-o)” in si uničil/a naslednjega najmanj pol leta, morda pa celo celo življenje.

Prijava je OBVEZNA (tukaj), investicija je 19,99 €, RAZEN, če si že v moji FB skupini »Idealni na poti <3«: samo za moje ‘idealce’ in ‘idealke’ je to posebno darilo. 🙂

Tvoja,

Jerneja , zvezda Severnica na vaši poti manifestacije za vas **iDEALnega** partnerja 🙂

P.S.: Cenovno najugodnejši način za zaposlene, zrele ženske z ‘nič časa’, da v svoje življenje takoj (že včeraj! 😉 ) manifestirate svojega **idealnega (a še kako resničnega!) partnerja**, zato da boste končno čutile, kaj pomeni biti v celoti sprejeta in cenjena – takšna kot si! – brez mučnega spoznavanja (pre)številnih (vedno istih) ‘ne-pravih’ moških, s pomočjo nove metode I. D. E.A.Lni. – je v pogonu in na voljo zdaj, z začetkom kadarkoli. :) Preveri tukaj!

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori