IDEALni partner v 365 dneh

Življenje je neprecenljivo lepše z idealnim partnerjem: s katerim sanjata iste sanje, uživata v objemu in ustvarjata sanjsko življenje – ki ga vidita enako.

Predstava o idealnem partnerstvu se seveda nekoliko razlikuje med posamezniki. Na lastno definicijo o tem, kakšen je idealni partner, vplivajo mnogi dejavniki: kultura, status, starost, spol, izobrazba in še bi lahko naštevali. Kljub temu smo želeli poiskati definicijo IDEALNEGA PARTNERJA, ki ustreza čim širši skupini.

Za nasvet smo povprašali Jernejo, uradno svetovalko za manifestacijo idealnega na ona-on in odgovorila je kot iz topa:

Jerneja-7Idealni je nekdo, ki me sprejme, se ob njem počutim varno, vidim, da mu je mar za naju, se pogovarja, me ne pusti samo …

Jerneja dodaja, da so to odgovori, ki jih sliši od svojih strank in da je točno ta definicija tista prava. Vsak zase najbolje ve, kaj od partnerja želi in če to dobi, je dobil jackpot – idealnega partnerja.

Idealni partner je tisti, ki je sposoben, da se (tudi zaradi njega) začneš počutiš točno tako, kot TI misliš, da se čuti ljubezen.

 

Vendar, v teoriji ni vse tako kot v praksi …

Problem nastane, ko ne veš, kako najti partnerja, ki bo TOČNO TAKE občutke v tebi zbujal vsak dan. Kje ga iskati, kako navezati stik, kako pritegniti pozornost in kako ga obdržati?

DILEMA: Res nočem postati tista, ki »peca«, ampak ostati dama.

Ponovno smo se obrnili na Jernejo in jo povprašali o tem, kateri so največji strahovi in dileme pri iskanju partnerja. Kaj nas skrbi? Iz izkušenj, ki so jih navedle ženske, ki svojega idealnega partnerja še iščejo so to:

 

  • Kje ga iskati (s tem, da jasno povemo, kaj sploh »iskati partnerja« za žensko pomeni. Ker nočemo postati tiste, ki »pecajo«, ampak ostati dame, ki si jih spoštujejo in si jih želijo)?
  • Kako ga iskati?
  • Kakšne so največje napake pri iskanju?
  • Kako jih nadomestiti z iskanjem, ki bo prineslo VAŠEGA idealnega partnerja v manj kot 12 mesecih – brez napora?

5 korakov do popolne sreče (po metodi I.D.E.A.Lni)

Vsak, ki si iskrenega in ljubečega partnerstva želi, ga lahko najde. Pomembno je le slediti srcu. S pomočjo metode I.D.E.A.Lni pa iskanje lahko le pospešimo. Dovolj je, da upoštevamo 5 korakov, ki so tudi Jerneji (in mnogim drugim) prinesle idealnega. V 365 dneh lahko tudi ti najdeš svojo popolno ljubezen. Kako? Vse skrivnosti so bile razkrite na delavnici 5 korakov do sanjskega partnerstva.

hean-prinsloo-MINI-min5 korakov po metodi I.D.E.A.Lni:

I – IDENTIFIKACIJA
D – DOLOČANJE
E – EKSPANZIJA
A – AVTOMATIZIRANJE
Lni – LJUBEZNI

 

Na tej delavnici je Jerneja (med drugim) pomagala, do jasnih odgovorov na to, zakaj ne smeš odstopati od tega, da najdeš ‘svojega želenega, idealnega partnerja’ – ne glede na to, da so ti že vsi rekli, da ‘znižaj standarde’. Zato, da ti dneva nikoli več ne bo pokvarilo prigovarjanje XY ljudi, ki ne živijo tvojega življenja.

Tečaji z Jernejo Krapše

Iz problema v rešitev!

love MINI-min (1)Skupaj z Jernejo boš spoznal/a, ‘kdo je kriv’, da si (ne glede na število dosedanjih neuspešnih zvez) vedno znova samski/a in kaj narediti (korak po koraku!), da boš manifestiral/a idealnega partnerja. Zato, da se s tvojim idealnim najdeta čim prej ‘že včeraj’ – ne glede na to, da ti pravijo, da ‘ciljaš previsoko’.

 

Rešena bo dilema, zakaj vedno znova spoznavaš partnerja z istimi vzorci, ki ti ne godijo, a se z njimi kljub temu zapleteš v romantično zvezo, ki vedno pelje v razočaranje ter strto srce. Zato, da boš v 365 dnevih naredil/a lastno življenjsko transformacijo in hkrati manifestiral/a *iDEALnega* – enkrat za vselej!

 

Več o Jerneji Krapše

Kaj pravijo zadovoljne stranke

Še vedno razmišljaš ali je delavnica primerna zate? Preveri, kaj pravijo Jernejine stranke:


~ Ksenija


 

idealniSkupaj z Jernejo sva ugotovili, kje je bila moja napaka pri iskanju partnerja. Že naslednji dan so se začele stvari spreminjati. Dobila sem ogromno pozornosti in povpraševanja, pisali mi moški mojega nivoja …
Delo z Jernejo priporočam vsaki, ki si želi v kratkem času najti svojega idealnega, brez nepotrebnih komplikacij, brez izgube energije in časa za kavice z ‘ne-ta-pravimi moškimi’.

~ Evgenija


idealniPrepričana sem bila: ah, saj me bo nekdo že našel. Pa ni tako.  Šele, ko me je Jerneja opomnila, da se je treba v iskanje potencialnega idealnega poglobiti, razmisliti, kaj pravzaprav hočem, šele takrat se stvari zgodijo.
~ Irena Š. B. (Kamnik)

 


Kako do *iDEALnega* je kot darilo sebi, naložba vase in zase.
Prej verjetno takšni sploh nebi prišli v moje življenje, če bi, pa jih ne bi videla. Važno je, da sem jaz začela drugače živeti, vibrirati, dojemati in sprejemati… in!!! Da vidim, da ni slučajno. Obstaja Idealni!!
Delo z Jernejo bi priporočala vsakomur, ki čuti, da v svojih vsakodnevnih odzivih, reakcijah, delovanju … nekaj ne prinaša želenih rezultatov.«
~ Sara, 24

Prepričana sem, da bo zdaj končno moja prihodnost taka, kot sem si vedno želela: enostavno partnerstvo, v katerem ni treba razmišljati, ampak samo si: sprejet v celoti. Ljubljen.
Z delom z Jernejo sem … kot da sem dobila neko samozavest, ki sem jo potrebovala, da je možno (imeti idealno partnerstvo). Da ga lahko imam tudi jaz.
~ Srečnica, 45

Ni komentarjev

Odgovori