Jernejin nasvet: Kako poskrbeti, da te najde pravi?

V kolikem času si želiš spoznati ljubezen svojega življenja?

»Že dolgo sem samska, ampak šele pred kratkim sem se odločila, da je čas, da začnem s spoznavanjem. Rada bi vedela, kako dolgo povprečno spoznavamo, preden spoznamo pravega?«, mi piše Maša.

Lahko bi pobrskala po spletu, gotovo piše. Ampak – mislim, da tudi v tem vprašanju sploh ne gre za tedne, mesece ali leta. Tudi tukaj zadaj se skriva globlje vprašanje, prežeto s strahom: »Kaj pa če ga ZAME ni?«

KAJ PA ČE MENE NIHČE NE BO HOTEL?

Stara sem bila 22 let. Samska. Želela sem si fanta, ljubezni, zveze. Vse, kar te besede prinašajo. Jaz, samozavestna radijska moderatorka, ki intervjuja Vlada Kreslina, Marka Potrebuješa, Alyo, Jana Plestenjaka … – meni bi se to moralo zgoditi v hipu! Pa se ni.

Želela sem si ljubezni.

shutterstock_268284818S prijateljico, ki se je v mojih očeh zdela veliiiiiiko bolj privlačna nasprotnemu spolu kot jaz, sva bili neko soboto v klubu. Že takrat sem pila samo vodo, plesala kot nora in z največjim veseljem opazovala, kaj ljudje počnejo: ko so še čisto trezni, malo opiti in čisto »konec«!

Grem na WC. Opazila sem nekega fanta. Tudi on me je opazil. Pil je samo … nek sok. Atletske postave. Robustnega obraza (takega, ki je nam, ženskam, tako všeč!). Na šarmanten način me je ogovoril. Prav čudno mi je bilo. Dala sem mu telefonsko številko (ne vem, kako me je zanjo sploh vprašal!) in šla.

Na najlepši možen način mi je še isti večer poslal SMS, ki si ga vsako dekle želi.

Jaz pa … Reakcija, ki jo lahko naredi samo ženska, ki se tako »zelo ceni«, kot sem se takrat jaz. Rezultat je bil prav sramoten. Želim si, da tega ne bi bilo treba dati skozi NOBENI ženski nikoli.

Celotno zgodbo bom povedala v torek, 26. marca 2019 zvečer v FB live-u TUKAJ, ker je KLJUČNA, če hočeš vedeti, zakaj te osvajajo eni in isti tipi moških, taki, ki bi bili tvoji »sanjski«, pa ne.

iStock-846133814-minOdgovor na vprašanje Maše

Na kratko pa, draga Maša: odgovor na tvoje vprašanje je moje vprašanje: Vprašaj se: »Koliko še moram narediti na sebi, da bom dovolj samozavestna, da bom namesto stare poniževalne misli: »Zame ne obstaja …« – z velikim veseljem in pričakovanjem čakala. Na pravega. Z zavedanjem, da je le še vprašanje minut, da se bova srečala.«?

O, ja, govorim iz lastne izkušnje. Ker PRAVEGA, ki nas dejansko že osvaja, ignoriramo. Ker … TI povem v live-u v torek, 26. marca 2019 zvečer TUKAJ.

ZATO je potrebno prej, preden sploh začneš spoznavati ljudi za resno zvezo, spoznati, zakaj je vredno ceniti samega sebe. Na tem temelji tudi 90 dnevni samostojni e-program, s katerim se hkrati najbolj temeljito in učinkovito spoznaš tako, da se »kar naenkrat« začneš ceniti, proti koncu programa pa ugotoviš, da si postal/a magnet za IDEALNEGA, ki te tako ali tako že išče. Prijavite se TUKAJ (začneš lahko kadarkoli, neodvisno od datuma!).

Tvoja,

strokovnjakinja za ustvarjanje novega idealnega partnerstva, Jerneja K.

P.S.: Vsi te bodo začeli ceniti in spoštovati v trenutku, ko začneš ceniti sebe. Si ready?

Deli
Prejšnja objavaKako postati privlačnejši nasprotnemu spolu?
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 25.3. - 31.3.2019
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori