… sem slišala na brezplačnem posvetu »Kako do *idealnega* (a še kako resničnega!) partnerja«. “In rekli ste, da ti zmenki izgledajo in kako se na njih in po njih počutite – kako že?”, sem vprašala.

Tišina. Vedela sem, zakaj je nastala tišina. Ker mi je nekaj hipov prej ta ista oseba povedala, da gre na zmenke, da “preveri”: Kaj pa če je vseeno boljši kot tak, kot sem ga spoznala doslej?’. In priznala je tudi, da od vseh takih zmenkov NITI EDEN ni potrdil njene želje: Vsi so bili točno taki ali še slabši.

Vedela sem, zakaj je nastala tišina.

Razočaranje. Tisti trenutek je razumela, da sanjskega moškega, na isti način ‘spoznavanja’, kot ga ima zdaj in v katerega je prepričana, NE MORE spoznati.

Le še slabše bo.

Bo pa zagotovo le še slabše: Ker bo razočaranje vedno globlje, vedno bolj se ji bo gabilo iti na zmenke (vsak slab zmenek vedno pusti grenek priokus), vedno manj možnosti je, da bo še verjela, da zanjo obstaja ljubezen, vedno bolj bo spuščala standarde.

Jasno mi je bilo, da boleče hrepeni po dvojini, brez katere življenje nima smisla. Ni fajn. Pa si lahko milijavžent-krat na dan ponoviš, da je. Ni. Pika.

Jasno mi je bilo, da boleče hrepeni po dvojini.

15 let sem bila v tem začaranem krogu. Vem, kako pekoče boli! In vem, da zaradi tega (sploh ženske) sprejemamo samo še bolj nore odločitve: Hodimo na zmenke, za katere VEMO, da ne bodo obrodili nič dobrega. Začnemo zvezo z njimi (pa niso moški nič krivi ali zato slabi!) in ostajamo v zvezi, ki niti slučajno ne ustvarja srečnega življenja.

Zato je bila tišina. Cmok v grlu.

Razumem, kako zelo razumem! Če bi meni pred 5 leti kdo rekel: “Tudi zate obstaja *idealni* partner – samo naredi A,B,C!”, bi mu rekla, da je NOR!

Danes vem, da sem bila preprosto premalo zrela, da bi razumela stavek: “‘Posrečiti se’ ima formulo: pripravljati se + prepoznati in izkoristiti pravi trenutek, ko pride,” je povedala Oprah.

Danes vem, da sem bila preprosto premalo zrela.

Ko sem po 15 letih nepravih zvez pri 33-ih letih pristala med ‘svežimi zmenkarji’, me je streslo! To je bilo edino, kar me je držalo v zvezi: da mi ni bilo treba spoznavati novih …

A ker sem aktivni učenec vsega, povezanega z boljšim življenjem, sem rekla: “Če ‘Skrivnost’ pravi, da lahko imamo vse, kar si želimo, potem mora biti LAHKA pot, da to tudi dobimo!”

Ko sem naredila prave korake, sem spoznala idealnega partnerja

In je. JE! Ko sem se odločila in naredila prave korake, take, ki delujejo danes, sem v 3 mesecih odprla račun na ona-on.com, šla le na 4 zmenke (samo eden je bil ‘slabši’ – a bi se mu, z današnjim znanjem, z lahkoto izognila -, ostali pa super). Z enim ni bilo fizične privlačnosti, z enim sem se sestajala, a mi je bil test: Po mesecu sem vedela, da hočem še X,Y,Z – česar on nima.

Ko sem se odločila in naredila prave korake, se je zgodilo.

Prvič v življenju NISEM čakala in vztrajala, če bo “tak postal – ker bi lahko in ker si jaz želim”, ampak zaupala, da TOČNO tak obstaja in je na poti.

Praktično v naslednjem dnevu sva se spoznala. Imam točno to, kar sem iskala. Točno takega, s katerim lahko ustvarjam moje IN najino skupno sanjsko življenje.

Kako imeti samó sanjske zmenke (pa ne veliko – do idealnega partnerja ;)) in z ‘nadzvočno hitrostjo’ spoznati nič manj kot **idealnega**?

Poznati moraš dve dejstvi:

Vaša,

Jerneja , zvezda Severnica na vaši poti manifestacije za vas **iDEALnega** partnerja =)


P.S.: Če potrebuješ dodatno pomoč za več samozavesti – naučil/a se je boš v Webinarju, ki bo prvi petek v septembru: Pustite vedra sardelic, ulovite svojega ‘Free Willy-ja!'”.

Prijavi se tukaj, investicija je 19,99 €, RAZEN, če si že v moji FB skupini »Idealni na poti <3«: Samo za moje ‘idealce’ in ‘idealke’ je investicija čisto drugačna. 😉

Deli
Prejšnja objavaNAGRADNA AKCIJA: Odstranite dioptrijo in zaglejte simpatijo že na daleč - brez očal!
Naslednja objavaVIDEO: Le še nekaj dni! NOVI pametni telefoni čakajo!
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori