Kako zapeljati simpatijo s parfumom?

Zapeljevanje z različnimi dišavami ni nič novega, verjetno pa tudi veš, da vsak človek oddaja poseben vonj, ki pripomore k temu (ali pa tudi ne), da se nekdo zaljubi, nekoga pritegne in osvoji. Po vonju razlikujemo ljudi, zato se ne reče kar tako, da se morata dva »zavohati«. Vsaka ženska se rada odišavi in s tem postane še večja zapeljivka, pravi moški pa prisegajo na svoj naravni vonj, ki naj bi pri ženskah prebudil živalsko slo.

Vsi želimo čim lepše dišati, vendar je potrebno izbrati tisto pravo dišavo, ki bo zares pričarala privlačen in zapeljiv vonj, ki se mu bo marsikdo zelo težko uprl. Torej, vonj je tisti, ki sodeluje pri odločanju o tem, ali ti je nekdo všeč ali ne. Se ti je že zgodilo, da te je nekdo popolnoma očaral samo zaradi vonja? So se v tvojem trebuhu pojavili metuljčki, ko je nekdo švignil mimo tebe in je tako lepo dišal? Tega ne pozabiš kar tako.

Za dober zmenek so ključni pravi trenutek, prava ženska in pravi moški, pri tem pa vloga primerne dišave ni zanemarljivega pomena.

e717dd28-3db9-48e1-b15a-80d3e23bdf0d

Želja skoraj vsake ženske je, da ugaja moškim, da je privlačna, zapeljiva in zaželena. To še posebej velja za samske ženske, ki bi rade našle svojega princa na belem konju.

Dober parfum lahko izkoristiš kot pravo orožje zapeljevanja, če ga le znaš pravilno izbrati, hkrati pa lahko poveča tvojo samozavest in izboljša samopodobo. Lahko torej s pravo izbiro parfuma zapelješ partnerja? Odgovor je: Da!

Pri tem ti lahko pomaga Notino. Notino je največja e-trgovina s kozmetiko v Evropi, ki zastopa vse svetovno znane blagovne znamke. V Notinu verjamejo, da mora biti lepota dostopna vsakomur, njihovi parfumi pa so kot češnja na torti osvajalskih pohodov.

Kako pa lahko v široki paleti parfumov izbereš tistega pravega, ki ti bo pomagal do zastavljenega cilja? Odgovor je preprost. Parfum izbiraš na enak način kot izbiraš moškega oz. žensko. Poznaš svoj okus, veš, kaj ti je všeč in česa ne maraš.

Zanjo …escada

Če si ambiciozna, samozavestna in veš, kaj hočeš, izberi luksuzno parfumsko vodo Escada Magnetism, ki poleg sladkih sadnih dišav in cvetlične mešanice, vsebuje tudi vanilijo,pačuli, sandalovino in mošus. Zaradi sladkega vonja deluje vanilija kot afrodizijak, pačuli naj bi vzbudil in izzval seksualno energijo, sandalovina zvišuje čutne sposobnosti telesa, mošus pa je sestavni del vsakega ljubezenskega napoja.

 

Zanj …

En in edini Hugo Boss ter hugo-bossnjegov Boss The Scent: parfum za vsakega sodobnega Casanovo. Toaletna voda Hugo Boss The Scent je primerna za modernega, strastnega, samozavestnega moškega. Z njo bo njegova čutnost izžarevala na vsakem koraku, kljub temu pa bo zavit v tančico skrivnosti.

 

Torej, ne odlašaj in si čimprej priskrbi svojo omamno dišavo!

Ni komentarjev

Odgovori