Moja zgodba: Pritegnila me je strast do iste avtomobilske znamke

Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem: Predstavljamo zmagovalne zgodbe nagradne ankete.

Splet uporabljamo povsod, tudi v zasebnem življenju. Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Spletna raziskava Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem v organizaciji portala ona-on.com je postregla z odgovori, kako splet uporabljamo za iskanje prijateljev in življenjskih partnerjev.

Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Najboljše zgodbe oz. izkušnje s spletnim spoznavanjem smo prebrali in ker menimo, da se lahko iz njih marsikaj naučimo, danes objavljamo prvo pozitivno zgodbo.

Zgodba:

Začenjamo z zgodbo trenutno samskega dekleta, ki je svojega nekdanjega partnerja in trenutnega prijatelja spoznala na spletu.

Dobila sem prošnjo za prijateljstvo z njegove strani. Ker se mi je zdel po fotkah simpatičen, sem ga seveda tudi sprejela. Naj omenim, da sva oba ljubitelja določene znamke avtomobilov, kar pa seveda ni bil edini najin skupni interes. Ker jih je bilo kar precej, sva se zelo hitro dogovorila za zmenek, mislim da ni minilo 14 dni od prvega najinega klepeta, ko sva že skupaj sedela na pijački v Areni v Ljubljani.
To je bila prva moja taka izkušnja, ki pa je ne obžalujem, čeprav sicer nisva več par (bila sva dobre pol leta). Sva pa vseeno ostala prijatelja, z dobrimi odnosi, kljub temu, da si je že ustvaril družino. Sem zelo vesela zanj in mu privoščim srečo. Avtomobili pa so zaenkrat še vedno najina skupna strast. To bi bilo to, na kratko. Lepi spomini. 😉

Zakaj nam je zgodba všeč?

Par je združila njuna strast do iste avtomobilske znamke in čeprav nista ostala v partnerski zvezi, sta kljub temu ostala prijatelja. Pozitivna zgodba, ki jasno nakazuje, da lahko na spletu najdemo dobre prijatelje.

Kaj jo je pritegnilo na njem?

Zakaj je med njima sploh prišlo do poznanstva in kako si lahko z njuno zgodbo pomagaš ti?

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-moja-zgodba2

  • Prva stvar, ki jo je pritegnila, so bile fotografije, na katerih se ji je simpatičen, kar je bilo ključno za to, da mu je odgovorila.
  • Seveda je veliko pomagal eden izmed njunih skupnih interesov – strast do iste avtomobilske znamke. Njuni interesi so bili tako odlično izhodišče za pogovor prek spleta.
  • Ključen faktor za razvoj njune zveze je bilo tudi to, da sta šla hitro na zmenek. Pri spletnem spoznavanju je pomembno, da greš s svojo simpatijo čim prej na zmenek. Tako bosta takoj videla, če bosta lahko ustvarila partnerski odnos ali bosta ostala prijatelja.

Zapomni si: Privlačna fotka in hitro na prvi zmenek sta ključ do uspeha, prav tako je dobro, če imata iste interese. 🙂

Srečno!

Preberi še ostale zgodbe:

Ni komentarjev

Odgovori