Moja zgodba: Za prvi zmenek sva skupaj (kar spontano) odšla na morje

Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem: Predstavljamo zmagovalne zgodbe nagradne ankete.

Splet uporabljamo povsod, tudi v zasebnem življenju. Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Spletna raziskava Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem v organizaciji portala ona-on.com je postregla z odgovori, kako splet uporabljamo za iskanje prijateljev in življenjskih partnerjev.

Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Najboljše zgodbe oz. izkušnje s spletnim spoznavanjem smo prebrali in ker menimo, da se lahko iz njih marsikaj naučimo, danes objavljamo drugo pozitivno zgodbo.

Zgodba:

Tokrat objavljamo zgodbo trenutno samskega fanta, ki je na spletu spoznal prijateljico.

Zanimiva in prijetna izkušnja je bila. Prvi stik sem naredil jaz, preko klika oz. pogovora na portalu ona-on. Zanimivo je bilo, da ni bilo takojšnjega odziva, ampak tam nekje šele po 10. dneh mi je končno odpisala. Pritegnila me je njena slika, tudi njen opis. Samo dopisovanje je v parih dneh potekalo samo prek portala ona-on, kasneje sva si izmenjavala FB kontakta, v nadaljevanju pa tudi mobilni telefonski številki. Pravzaprav je vse potekalo zelo hitro. Čeprav je bilo med nama kar nekaj kilometrov razlike, sva se po navadi dobila na pol poti (v Ljubljani), da je bilo fer :).
Prvo srečanje je bilo gotovo zelo zanimivo, saj sva šla skupaj kar na morje (precej spontano sva se zmenila), čeprav sva bila oba kar precej oddaljena od naše obale. Bil je prijeten in topel junijski večer, ki sva ga preživela v eni izmed najbolj znanih koprskih kavarn ob morju. Toliko sva si imela povedati tisti večer, da je naju je moral natakar v tej kavarni “priganjati”, ker so že zapirali. Tako sva se kasneje nazaj grede odpravila še v njen domači kraj in sem domov prišel v zgodnjih jutranjih urah, poln nekih lepih doživetij. Skupaj je prvo srečanje trajalo verjetno en dober delovnik. 🙂

Zakaj nam je zgodba všeč?

Zgodba prikazuje, da je včasih potrebno stvari vzeti bolj z lahkoto in enostavno uživati v majhnih stvareh, pa bodo prišle tudi velike. Avtor te zgodbe je storil prav to in tako na spletu našel prijateljico, s katero je preživljal lepe trenutke.

Kaj ga je pritegnilo na njej?

Zakaj je med njima sploh prišlo do poznanstva in kako si lahko z njuno zgodbo pomagaš ti?

  • Na njej ga je pritegnila njena fotografija in predstavitveni opis. Iz zgodbe je jasno, da je pri spletnem spoznavanju zelo pomembna dobra fotografija in predstavitveni opis. Ta dva elementa profila sta tista, ki ju vsak uporabnik najprej pogleda in se na njuni podlagi odloči, ali bo vzpostavil kontakt ali ne.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-moja-zgodba2

  • Čeprav ni bilo takojšnjega odziva, fant ni obupal, čeprav odgovora ni bilo takoj. Ena izmed ključnih zadev pri spletnem spoznavanju je to, da smo vztrajni in ne obupamo takoj. Treba je vedeti, da je morda naša simpatija spregledala sporočilo (dekleta dobivajo ogromno sporočil!), zato je pametno po nekaj dnevih pisati ponovno. Ali še boljše – pisati takrat, ko je simpatija prijavljena na portalu.
  • Komunikacija je pri njima potekala zelo hitro in tako sta tudi kmalu prišla do prvega zmenka, skupaj pa sta bila kar več kot 8 ur. Kadar iščemo na spletu, moramo po prvem stiku čim prej na zmenek. Pomembno je, da se čim prej dobimo, saj lahko le tako ugotovimo, ali se lahko iz spletne simpatije razvije tudi kaj več, ali pa bomo ostali prijatelji. Kar pa je tudi super. 😊

Torej, vse se začne pri dobro in v celoti izpolnjenem profilu, ključno pa je, da se s simpatijo čim prej dobiš v živo.

Srečno!

Preberi še ostale zgodbe:

Ni komentarjev

Odgovori