Na obisku Pr’ Barby – pričeska za zmenek in Uršino poroko.

Prvi vtis je izrednega pomena. Sem sodi tudi urejena pričeska.

Se pripravljaš na tisti zmenek, kjer želiš res žareti v svoji pravi luči? Ali pa morda potrebuješ le kakšno idejo za urejen videz, ko bo zmenek pred vrati.

Pogovarjali smo se z Barbaro, uradno frizerko Urše in Sandija, ki sta letos dobitnika Sanjske poroke in povprašali o tem, kako se urediti za različne tipe zmenkov.

Screenshot_20190218-145402-minBarbara iz frizerskega salona Pr’ Barby

Kakšne pričeske so po vašem mnenju primerne za zmenek?

Zmeraj sem bila in bom zagovornik, da tako ženske kot moški moramo biti kar se da naravni in pristni pri frizurah. Saj veste bolje da nas partner vidi taki kot smo, ker potem je lahko glede videza samo še bolje. To pomeni ne preveč umetnih frizur. Vedeti moramo, da nas je partner izbral zaradi nas samih. Pomembno pa je, da se frizura in obleka usklajujeta.

Barbara prosim predstavite nam nekaj vrst pričesk, ki so primerne za različne zmenke:

  • Sproščena pijača v baru:

Screenshot_20190218-144553 (1)-minPri takih zmenkih naj bo pričeska čimbolj naravna in hkrati urejena seveda. Lahko imamo lase ‘polikane’, ‘pofenane na krtačo’ ali pa narejene mehke kodre. Lahko je ena stran dvignjena s kito ali pa jih samo pripnemo s skrivno lasnico.

  • Gledališka predstava:

Tu imamo lahko praktično vse frizure, samo da so sproščene. Lahko so kodri, ravni, valoviti. Morda spnemo lase v čop, kito ali figo. Možnosti je več.

  • Večerja v restavraciji:

Screenshot_20190218-150029-minKadar gremo na zmenek v restavracijo imamo lahko lepo in preprosto spete ali pa lepo preprosto pofenane lase. Zopet imamo lahko eno stran speto, druga pa lepo počesano. Ne gre pa pretiravati.

  • Izlet v hribe:

Ko se odpravimo na izlet v hribe ali na katero drugo športno aktivnost, potrebujemo navadno spete lase. Razlogi so predvsem praktični: lahko piha veter in ker bomo morda prepoteni. Priporočam visok čop ali pa kite, ki so lahko različno spletene. Je praktično in še urejen videz daje.

Barbara, kaj pa pričeska za dan D – za poroko?

Pri poročnih pričeskah je pomembno, da se frizura izbira glede na obliko obraza in stil obleke. Izbire je veliko. Pri poročnih frizurah veliko naredijo dodatki kot so: okrasne lasnice, biseri, rožice, perle, tančice… Nekaj takega smo že preizkusili z bodočo mladoporočenko Uršo.

Kako pa je z moškimi pričeskami?

Screenshot_20190218-145616-minMoški morajo prav tako biti urejeni in skrbeti za svoje lase. Ne smejo pozabiti še na brado, ki mora prav tako biti urejena ali sveže obrita.

Pri moških izbiramo frizure glede na obliko obraza in seveda glede na vrtince las. Pri moških je pika na i končni produkt, ki ga uporabimo na laseh (gel, vosek, morda celo …). Moški lahko isto frizuro nosi tako na večerji, v gledališču ali na pijači v baru… Pomembno je, da je sveže postrižen in obrit ali z lepo oblikovano brado, če jo nosi.

Oglej si še fotogalerijo nastajanja Uršine poročne pričeske:

ona-on predpriprave-10-min
ona-on predpriprave-13-min
ona-on predpriprave-16-min
ona-on predpriprave-12-min
ona-on predpriprave-24-min
ona-on predpriprave-22-min
ona-on predpriprave-20-min
ona-on predpriprave-18-min

Hvala!

Ni komentarjev

Odgovori