Prijava ne deluje? Pozabljeno geslo? Pozabljeno uporabniško ime? Tudi najboljšim se zgodi! Najprej poglejmo kakšni so možni razlogi, da se ti ne uspe prijaviti na ona-on.com, nato pa seveda še rešitve za vsakega. 🙂

1. Si že registriran/a, a poskušaš opraviti registracijo namesto prijave.
2. Vnašaš napačno geslo, uporabniško ime ali celo oboje.
3. Nisi še registriran/a.

1. Poskušaš opraviti registracijo namesto prijave

Portal je zasnovan tako, da se ti v primeru, da do njega dostopaš z iste naprave, samodejno primarno prikaže prijavni obrazec v primeru, da si se v preteklosti že prijavil/a.

Če na določeni napravi portal odpiraš prvič, ti bo namesto prijavne strani prikazalo registracijsko stran.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze
Če se ti pojavi registracijska stran in si že registrirana, moraš klikniti zgoraj desno na Že član? Prijavi se.

V tem primeru je tvoja naloga, da klikneš na “Že član? Prijavi se”, ki se nahaja zgoraj desno na strani in enostavno vneseš uporabniško ime in geslo. S klikom na “Prijavi se” ti že prikaže tvojo stran.

V primeru, da se ti pokaže obvestilo “Napaka pri prijavi! Preveri uporabniško ime in geslo.” preveri ali vnašaš pravilne podatke. Če še vedno ne gre, zahtevaj novo geslo (navodila, kako narediš prav to najdeš spodaj).

2. Vnašaš napačno geslo, uporabniško ime ali oboje

V primeru, da dolgo nisi uporabljal/a portala, uporabljaš novo napravo, si se odjavil/a ali pa si bil odjavljen/a zaradi varnostnih razlogov moraš opraviti prijavo, da lahko dostopaš do portala.

Za prijavo moraš vedno vnesti samo dva podatka – uporabniško ime in geslo. Če si vnesel/a pravilne podatke, boš nemudoma po kliku “Prijavi se” zagledal/a svoj profil in nadaljeval/a z uporabo. V primeru nepravilnih podatkov se ti bo izpisal napis “Napaka pri prijavi! Preveri uporabniško ime in geslo.” in vnosna polja se bodo obarvala z rdečo.

Možni razlogi za neuspelo prijavo:

1. Napačno uporabniško ime
2. Napačno geslo
3. Oboje je napačno

Najpogostejši razlogi:

  • Nisi pozoren/a na velike in male črke pri uporabniškem imenu. Sistem razlikuje med takimi vnosi in bo uporabniško ime “Lojzika” razlikoval od “lojzika” kljub temu, da vnašaš pravilno geslo. Zato bodi previden/a na velike in male črke.
  • Vnašaš presledke v uporabniškem imenu ali geslu. Presledkov v uporabniškem imenu in geslu ni – tudi nisi mogel/a vnesti le teh pri registraciji. Primer: “Lojzka 45” ni pravilen, je pa “Lojzka45”. 🙂
  • Vnašaš nedovoljene znake. Pri uporabniškem imenu in geslu so številni znaki nedovoljeni, to so predvsem posebni znaki (npr. !, “, #, $, %, &, (, ), =, ? itd.).

V primeru, da prijava še vedno ne uspe, si oglej spodaj, kako priti do podatkov, da se čim hitreje prijaviš.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze1
Takoj zgoraj bo zapisano tvoje uporabniško ime, spodaj pa klikneš na povezavo, kjer vpišeš novo geslo.

Kako do pozabljenega uporabniškega imena?

Najdeš ga lahko na svojem e-mailu. V vsakem obvestilu je navedeno tudi tvoje uporabniško ime. Poglej primer na fotografiji levo.

Kako zahtevam novo geslo?

1. Klikni na gumb “Pozabljeno geslo?” na prijavnem obrazcu.
2. Vnesi svoj elektronski naslov, s katerim si registriral/a profil in pritisni “Pošlji”.
2. Pojdi na svoj predal elektronske pošte – tja prejmeš novo sporočilo od ona-on.com z zadevo “Potrditev zahteve za kreiranje pozabljenega gesla”.

POZOR: Sporočilo se lahko nahaja tudi pod vsiljeno pošto, spam, promocijami – preveri vse predale, če ga slučajno ne najdeš v glavnem predalu.

3. Odpri omenjeno sporočilo in klikni na “Izvedi potrditev”. Preusmerjen/a boš na stran za vnos novega gesla. Vneseš geslo in klikneš na “Potrdi”.

POZOR: Geslo naj ne vsebuje posebnih znakov. Svetujem, da si ga tudi zapišeš, da ga ne pozabiš. Na tej strani boš videl/a tudi svoje uporabniško ime, če si ga slučajno pozabil/a.

4. Sedaj se z novimi podatki na vstopni strani samo še prijaviš.

3. Nisi še registriran/a

V primeru, da profila še nisi registriral/a, to enostavno storiš tukaj.

Registracijo opravljaš samo enkrat in ti jo po tem, ko že imaš ustvarjen profil, ni potrebno več uporabiti. V primeru, da nisi več prijavljena oz. si se odjavila (odjava NI enaka izbrisu) se samo prijaviš s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Preizkusi ona-on.com brezplačno!

Registracija poteka v nekaj enostavnih korakih:

  • 1. korak: vpišeš svoje osnovne podatke, izbereš koga iščeš, izbereš uporabniško ime in geslo;
  • 2. korak: potrdiš registracijo preko povezave, ki ti jo pošljemo na domači e-naslov (op. ta korak preskočiš, če uporabiš Facebook registracijo);
  • 3. korak: dodaš svojo fotografijo (ni obvezno);
  • 4. korak: označiš, kakšno vrsto razmerja iščeš in se z nekaj besedami predstaviš.

To je vse in takoj lahko začneš s pregledovanjem profilov in iskanjem partnerja.

Srečno!


Preberi še ostale nasvete, kako uporabljati ona-on.com.


Ni komentarjev

Odgovori