[VIDEO] Novost, ki se je redko kdo loti

A ko se je, je hitro čas dolgih juter v dvoje pod odejo in hihitanja – kar tako!

Novost, ki se je redko kdo loti. A v 24 urah po tem, ko je spremenila svoj ona-on profil po metodi IDEALni, so ji končno začeli pisati »moški njenega nivoja« (cel zapis – TUKAJ).

Sliki prikazujeta zgoraj opisana stavka.

graf emocije-min
Slika 1

Prva kaže, kako se manifestira sanjskega moškega (treba je po stopnicah (kar vsi vemo!), a ko si na vrhu, ni lepšega!).

 

 

 

gref uspeh-min
Slika 2

Druga pa, kaj se na poti manifestacije dogaja z našimi čustvi (slika je simbolična!) Daljša kot je, bolj zanimivo zgleda graf, čuti pa se … Ufffff …. Been there, done that!

Tako nekako sem se počutila, ko sem bila, po 2 in pol letni zvezi, spet samska. Ampak – jaz že od nekdaj verjamem, da je tooooooooooliko lepše biti v zvezi, kot samski. Ker imaš vedno nekoga ob sebi, ki te pocrklja, s katerim sedeš in gledaš TV, s katerim greš v savno, na plavanje, okopavat vrt, kupit nov avto, posvojit novo mačko, začneš družino (!!) itd.

Želiš, da tudi zate skupaj poiščeva primernega partnerja?

Edino, česar takrat še NISEM vedela, je to, da je boljše biti samski, kot pa v zvezi, ki zate NI idealna.

Danes je to zame vodilo. Pika. In delam na tem, da bi bilo tudi ZATE. Oglej si spodnji video.

Prav strah me je bilo, ko sem po taki neprijazni številki neuspelih zvez, ko sem bila že čisto proti koncu tistih let, ki so (po moje) še sploh primerna za to, da postaneš mamica, rekla:

»Dovolj! Ali bom spoznala *idealnega** ali pa raje ostanem večno samska!«

Strašljivo je, ko sam sebi daš tak ultimat. Strašljivo je, ko misliš resno.

Ker – če se mi v 20 letih ni posrečilo – kako vem, da se mi bo zdaj? Jaz si želim ljubezni, zveze, romantike, crkljanja, skupnosti! Če si dam tak ultimat, je morda nikoli ne bom imela …

Razen …

Ta odločenost, je tista, ki me je pripeljala do znanja, odskočne deske, ki vsakemu – če ga uporabi v praksi – pospeši manifestacijo idealnega TAKOJ na n-to potenco. Častna! To znanje prav te dni predajam ZASTONJ v brezplačni FB skriti skupini in upam, da jo boste izkoristili.

Rezultat sem jaz: 15 let vrtenja v istem krogu, na isti način, potem pa 3 meseci – in se je zgodilo.

mercy z otrokom v jajcki-minVem zato, ker sem po čistem “zegnu” ustvarila metodo, ki je meni pomagala (z dokazi, na sliki spodaj: moj idealni, moj Mitja in najin danes 2,5 leti star Matija (na sliki cca. 3 mesece)), da sem nehala verjeti, da mi bo zveza prinesla ljubezen in začela verjeti, da si idealno zvezo MANIFESTIRAM.

To je razlika, ki jo želiš ustvariti in jo tudi lahko, če poznaš »5 korakov do idealnega partnerstva«, ki ti jih detajlno in na tvojih primerih predstavim v soboto, 24. novembra 2018 v Mariboru na predavanju, na katerem izveš, kako v manj kot 365 dnevih brez dodatnega finančnega investiranja manifestirati partnerja, ki te bo spoštoval tako kot ti njega (in še bolj!), tudi če misliš, da »takih ne delajo več« (vstopnina: 29,99 €). Prijavi se tukaj >>>

VIDEO: Zakaj misliš, da se ti bo cilj zdaj, po tej delavnici, lahko uresničil? Kaj pričakovati od Jernejinega predavanja? Tako je povedala Ksenija, ki se je enega udeležila.

Vprašanje za tiste, ki si ljubezni (z velikim L!) res želijo, je le še eno: » Ali je prostor v omari zanj že pripravljen?«

Bolj resna ne bi mogla biti =)

Se vidimo?

Prijavi se na DELAVNICO 5 korakov do sanjskega partnerja!

Tvoja,

zvezda Severnica na poti manifestacije idealnega partnerstva, Jerneja K.

P.S.: 365 dni se mogoče dolgo sliši, ampak – kako dolgo že neuspešno klatiš po razočaranjih? Ni treba, da je tako. Ne danes. Ne, ko obstaja nekaj tako čudovitega, kot je ona-on. Če sem zmogla jaz, zmoreš ti. Pika. In jaz sem tu zato, da ti stojim ob strani.
Če kaj potrebuješ: jerneja@idealni365.si.

Deli
Prejšnja objavaSta moški in ženska lahko prijatelja?
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 29.10. - 04.11. 2018
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori