Odkrijte svojo ljubezensko formulo in z inovativnim in svetovno priznanim televizijskim eksperimentom poiščite pravega partnerja!

V preteklosti smo poskušali že marsikaj, da bi našli ljubezen. Kaj pa, če se iznenada pojavi priložnost, da vam s pomočjo bioloških in psiholoških znanosti pomagamo najdi vašo dušo dvojčico?! In tako postavimo trden temelj večne ljubezni in združitve.

Ljubezen je sanjava in abstraktna. To močno, muhasto čustvo se zdi kot popolnoma drug svet v primerjavi s trdnimi znanstvenimi dejstev, zato ljubezen redko povezujemo z znanostjo. A si v resnici nista prav nič tuji. Pod rdečimi lici, ki nas spravijo v zadrego, ko jo začutimo, je serija kompleksnih kemičnih reakcij, ki se dogajajo med možgani in telesom. S preučevanjem teh reakcij tako lahko najdemo popolnega sopotnika.

Vsak ima svojo ljubezensko formulo

Da ljubezenska formula obstaja, ni skrivnost. A vsak ima svojo, EDINSTVENO! Zato na Planet TV jeseni prihaja inovativen in po celem svetu razširjen in ljub televizijski eksperiment Prava ljubezen, s katerim bodo na revolucionaren način poskušali najti ljubezen, jo razvijali in se jo naučili tudi ohraniti. Kandidate, ki bodo stopili na pot iskanja partnerske sreče, bo skupina strokovnjakov in znanstvenikov testirala in na podlagi rezultatov določila, katera dva kandidata si najbolj ustrezata.

Brez strahu pred zavrnitvijo

Strah, ki nas mnogokrat ustavi v iskanju prave ljubezni, je strah pred zavrnitvijo. A je v tem primeru takšen strah odveč, saj prvi, najbolj tvegan korak, opravijo strokovnjaki, ki poskrbijo za to, da se najdeta kandidata, ki se popolnoma ujemata. Vaša naloga je zaupati znanosti in skozi zabavne in navdihujoče aktivnosti odkrivati sebe, dinamiko partnerskega odnosa in v najlepšem primeru svojega novega življenjskega partnerja.

PREBERI TUDI: Slovenca, ki sta se spoznala na ona-on se poročita.

Prijavite se!

Ste stari med 25 in 45 let? Si RES želite najti pravo ljubezen?
Izpolnite spodnji obrazec (PRIJAVA JE NEOBVEZUJOČA) in se podajte na zabavno pot spoznavanja prave ljubezni.

Po prijavi vas bodo kontaktirali iz produkcijske hiše Pamervision in vas povabili na kratek razgovor, kjer vam bodo podrobneje predstavili vašo novo priložnost.

Za uspešno prijavo se morate strinjati s pogoji.

Strinjam se s pogoji oddaje Prava ljubezen.

Strinjam se, da podjetje VenetiCOM d.d. začasno hrani moje osebne podatke in jih za namen zbiranja prijav za sodelovanje v oddaji Prava ljubezen posreduje organizatorjema, Produkcijski hiši Pamervision in Planet TV.

Potrjujem, da sem polnoleten/a.

Ni komentarjev

Odgovori