Podarita si nepozabno doživetje in skupaj ustvarjajta spomine

Podarita si personalizirane darilne pakete Selectbox

Prvi led je prebit. Napisala sta si nekaj uvodnih vrstic na spletnem klepetu, si izmenjala nekaj elektronskih sporočil in se dogovorila za prvo srečanje ob pijači. Tudi to je šlo dobro skozi. Imela sta si veliko povedati in ugotovila sta, da sta si všeč. Kakšen bo vajin naslednji korak? Kako bi lahko skupaj preživela nekaj kakovostnega časa?

Miza za dva 2_spredaj

Božič je tik za ovinkom in to je pravi čas, da eden drugega presenetita z darilom. A ker se poznata le kratek čas, je morda tako na prvo žogo težko oceniti, kaj je tisto, kar bi bilo enemu ali drugemu zares všeč.

Kupovanje daril je pogosto precej kompleksno in zahtevno opravilo, še posebej, če iščeš darilo za nekoga, ki ga ne poznaš prav dobro.

Zakaj si torej namesto predmetov ne bi podarila doživetij?

Ti ne bodo na polici nabirali prahu, ampak vama bodo v spominu ostali za vedno. Poleg tega je skoraj nemogoče, da si jih podarita v napačni velikosti ali barvi. Personalizirana darila imajo pogosto največ učinka in v tem primeru so domiselna rešitev darilni paketi SelectBox.

Romanticni pobeg 2_spredaj

V lično zapakiranih škatlicah se skrivajo številna nepozabna doživetja. Če si skupne trenutke rada delita ob dobri hrani, je eden od treh gurmanskih darilnih paketov kot nalašč za vaju. Raziskovanje okusov, Miza za dva ali Ekstravagantna večerja vama omogočata kulinarična raziskovanja pri več kot 90 ponudnikih odličnih kulinaričnih specialitet po celi Sloveniji.

Če potrebujeta odmik od vsakdanjih obveznosti in bi nekaj časa rada posvetila le drug z drugim, vama paketi Romantični pobeg in Čarobni oddih ponujata možnost nastanitve za eno noč v romantičnem ambientu nekje na deželi.

Če potrebujeta nekoliko več sprostitve, potem vama paketi iz linije Lepota in razvajanje ponujajo številne možnosti sproščanja ob masažah in drugih wellness storitvah.

Če pa bi čas skupaj raje preživljala ob športnih aktivnostih, potem preizkusita darilne pakete Šport in adrenalin in izberita eno od številnih zabavnih možnosti športanja na prostem.

Podarita si darilne pakete SelectBox!

Ni komentarjev

Odgovori