Te najdejo le osebe, ki jih ne želiš?

“Dve leti sem na ona-on, vendar od tega bolj malo aktivna. Ne vem kako naj se zadeve lotim. Zdi se mi, da nekateri izurjeni lovci samo »nove« čakajo. Kako naj vem, kdo je RESEN, kdo je ZAME?

To vprašanje sem na jerneja@idelni365.si dobila že od vsaj 10 ljudi. Zdaj veš, zakaj sem se na to temo odločila narediti kar 3 urno predavanje »Usposobi nos za čisto ljubezen« (to soboto, 23. 2. v Mariboru, 2. marca v Kopru in 9. marca v Celju, vstopnice (od 29,99 €) kupite TUKAJ).

47986718 - female student at workplace portrait holding pen and looking in textbooks studying. woman writing letter, list, plan, making notes, doing homework. education, self development and perfection conceptSi predstavljaš, da se ta kalvarija, da te “samo čakajo izurjeni lovci”, konča? Pa ne samo to!

Si lahko predstavljaš, da se naenkrat “vsujejo” samo moški/ženske (odvisno, kaj iščeš, seveda!), ki pa ne samo, da so resni, ampak so PERFECT zate – po načinu življenja, po izgledu, po željah … po vsem?

ENAKO KALVARIJO JE PREŽIVLJALA IRENA, AMPAK PAZI RAZPLET!

Irenina zgodba:

Irena je bila obupana iz istega razloga, iz nje je vrelo razočaranje in bes, češ:

“A res ni NITI ENEGA Človeka (ja, z veliko!) več med samskimi? Sami poslinjeni starčki?” 

Točno to mi je rekla. Te besede. Pa ni ženska, ki bi žalila. V tistem trenutku je bila obupana stara babnica (sorry izrazu), pod krinko izjemno lepe, urejene, visoko izobražene ženske, ki si je samo želela, da bi jo nekdo imel rad. Da bi lahko z njim delila vse. (A nismo to mi vsi?)

Po brezplačnem posvetu z mano (vsak se lahko prijavi) sva začeli sodelovati v VIP deluxe programu. Takoj. Bila je pripravljena.

Čez 1 teden me je klicala (želim si, da bi lahko slišali čisto drugačno, popolnoma navdušeno intonacijo njenega glasu):

“Jerneja, kaj je to? Vau, od kod vsi ti gospodje? Kakšna sprememba! Ampak … mislim, da še nisem spoznala pravega… Hvala!”

Čez 14 dni, ko sva imeli dogovorjen coaching, me je samo ni hitro poklicala (kar iz kopalnice, vse je odmevalo in se hihitala, kot najstnica):

“Jerneja, danes vam samo na hitro povem: ne bo coachinga, ker sem na zmenku z najbolj čudovitim moškim, kar sem jih kdaj spoznala! To je noro! Kako sem srečna!”

IRENA JE NAŠLA LJUBEZEN. V 14 DNEVIH. Ker je sledila temu, kar sem ji svetovala.

IrenaKer nikoli ne rečem nekaj v tri dni. Ker poslušam, razumem TVOJ problem in ti dam REŠITEV, ki deluje ZATE. Pika.

Delovalo je, ker je to uporabila.

Ker se ni ustrašila, da se ne bo nikoli nič spremenilo, ker »tako je v tem življenju, jaz že vem, ker drugače bi bilo drugače!« 😉

Ker je poskusila na nov, drugačen način (ki je preverjen in deluje).

Irenina nagrada?

Moški, o katerem je vedno sanjala, ampak je mesece kazalo, da takega sploh ni (ni to točno to, o čemer me vsakodnevno sprašujete?).

Zdaj pa je tu moje vprašanje:

Ali to isto vprašanje sprašuješ

  1. kar tako, ker si obupan/a in se moraš nekomu potožiti (naredil/a pa ne boš nič ali pa še naprej delal/a enako), ali pa
  2. si V RESNICI želiš doživeti isto spremembo kot Irena in si pripravljen/a poskusiti narediti, kot ti rečem?

Mogoče tudi še vedno misliš, da je ona “drugačna” in da je “zanjo delovalo, zate pa ne bo” …

Kakorkoli že – odvisno je od TEBE.

Jaz sebe in nasvet, ki deluje, dajem na voljo.

Pridi na predvanje “Usposobi nos za čisto ljubezen” oz. Kako že na daleč “zavohati”, kdo je in kdo ni za resno zvezo – tam izveš VSE, kar moraš vedeti, da se kalvarija tudi zate konča! Vstopnico kupiš TUKAJ.

Evgenija

Tvoja,

strokovnjakinja za ustvarjanje novega idealnega partnerstva, Jerneja K.

P.S.: Boš končno že spoznal/a ljubezen tvojega življenja ali ti je ljubše pritoževanje – brez ljubezni tvojega življenja?

 

Deli
Prejšnja objavaKdo je sorodna duša?
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 25.2. - 3.3.2019
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori