Websi zmagovalci na kartingu – Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji je ona-on.com – Party time!

Hitrostna preizkušnja ekipe ona-on.com – Kdo je najhitrejši in podelitev websi nagrad – Kdo ima najboljšo aplikacijo leta 2018.

Da se večtedenski trud obrestuje tako na področju iskanja partnerja, kot na poslovnem področju, je dokaz tokratna nagrada, ki smo jo na ona-on proslavili tako, kot se šika. Prava doza adrenalina, dobra večerja in nagrada za naj mobilno aplikacijo leta 2018.

Preveri zmagovalno mobilno aplikacijo!

Z odra slavnostne podelitve Websi nagrad se je slišalo …

Prišel je naš trenutek, trenutek, ko so na gala večeru podelitve Websi nagrad v kategoriji najboljša mobilnawebsi-mini-min aplikacija na oder poklicali ona-on.com. V finalu so nam družbo delali Petrol d. d. in Loterija Slovenije končno zmago in naziv najboljša mobilna aplikacija 2018 pa je za vedno odšla v roke ona-on.com.

Da je aplikacija res vrhunska, smo vedeli že prej, zdaj pa smo dobili še potrditev strokovne žirije. Veččlanska strokovna komisija je naziv naj mobilna aplikacija podelila mobilni aplikaciji ona-on.com z obrazložitvijo…

V finalu so nam družbo delali Petrol d. d. in Loterija Slovenije končno zmago in naziv najboljša mobilna aplikacija 2018 pa je za vedno odšla v roke ona-on.com.

 

  • vrhunska uporabniška izkušnja,
  • ona-on.com je vedno na tekočem s trendi,
  • ona-on.com je mobilna aplikacija z naprednim pristopom hkrati pa uporabniku olajša uporabo,
  • uspešna realizacija aplikacije, ki omogoča uporabo na pametnih telefonih brez nameščanja aplikacije.

 

websi1-min (1)

Preveri zmagovalno mobilno aplikacijo!

Dan smo začeli adrenalinsko: Karting v slogu formule 1

Ekipa prvakov se je pomerila še med seboj na kartingu. Škripanje gum, ššššvuuššš mimo ciljne ravnine v nov ovinek, gas do konca, zaviranje pred ovinkom, tresenje, … Jap, adrenalin se je sproščal celo uro. V slogu formule 1 je karting potekal po resnem protokolu:

Trening – kvalifikacije – ogrevalni krog – TEKMA.

Kdo je zmagal? Vsak zase! No, najboljši in absolutni zmagovalec je postal Andrej, sledil pa je Luka. Psssst: šefom je pač treba prepustiti zmago 😉.

Dobra ekipa dobro je

Verjeli ali ne, karting je naporen šport, vsaj če voziš eno uro in temu primsladica_mini-minerno je lakota naredila svoje. Navdušeni nad dnevom smo se odpeljali v gostilno Čubr, na kulinarično razvajanje. Natakar nas je vrhunsko postregel in z nami izbral jed, ki nam je najbolj ustrezala (vsakega je zadel v ‘nulo’).

Postregli so nam hladno predjed: sezonsko solato iz lisičk in dimljeno ribo neskončnih okusov (vse okuse kislo, dimljeno, sladko, slano, … je bilo potrebno med seboj premešati in čarovnija se je zgodila – mmmmm). Glavna jed je bila pretežno mesna s prilogo (biftek, počasi kuhana goveja lička, telečji zrezek). Za sladico pa omamno dobra bela čokolada.

 

Ni komentarjev

Odgovori