Zmenki z nekoliko bolj zabavne perspektive

Recept za polom na zmenku: na spletu dolgolasa blondinka 173 cm, v živo pa kratkolasa rdečelaska 168 cm.

Pravijo, da so zmenki kot vlakec smrti. Noro te vleče nanj, ko pa si enkrat tam, občutiš strah, a hkrati neznansko željo po še več. Seveda je to odvisno tudi od razvoja dogodkov na samem zmenku, a priznajmo si, če želimo najti partnerja nam zmenek ne uide.

Zmenki prinesejo nove izkušnje

spletni zmenki zabavnoSpoznavanje novih ljudi, osvajanje novih znanj in izboljšave v sami tehniki osvajanja. Le kje drugje se bomo ljudje naučili najboljših pristopov kot na zmenku samem.

Naredili bomo napako, to nam skorajda ne more uiti, a iz te napake se bomo marsikaj naučili. Nikoli več je ne bomo ponovili in, če je bila takrat za nas usodna, bo prihodnjič že marsikaj drugače.

Nekaj zabavnih komentarjev na temo zmenkov

Uporabnica nekega spoznavnega portala v Angliji je dejala:

Super portal za najti moža. Sicer moža neke druge ženske, pa vendarle moža 🙂

Ni vse zlato kar se sveti. To so znali reči že v starih časih, prav zato pa je pomembno iti na zmenek in se prepričati o lesku. Ali smo našli zlato se bo pokazalo šele skozi čas. Vsekakor pa nam že prvi vtis o nekomu pove dovolj za začetek. Prve besede, vprašanja, odgovori, pogled, nasmeh, …

Neka druga uporabnica portala za zmenke je pikro pripomnila:

Po prvem zmenku sem si rekla: Vau, lepa srajca. Po drugem: Vau tudi ta srajce je lepa. Na tretjem je nosil tisto s prvega zmenka. Hm, samo dve srajci ima?

Namig: Vsekakor pa raje ne hodite na vsak zmenek oblečeni v ista oblačila 😉

Saj poznamo tisto, da obleka naredi človeka? V nekaterih primerih to drži, v drugih pač ne, a dejstvo je, da je pri spoznavanju precej pomembno kakšen vtis naredimo tudi v tem segmentu. Če se v oblačilih, ki jih nosimo, počutimo prijetno in samozavestno, bo to začutila tudi oseba na drugi strani.

Uporabnik portala za zmenke iz Nemčije pa se je pošalil:

Ko je rekla, da sem na slikah videti nekoliko drugačen, sem ji rekel, da sem jo želel impresionirati z znanjem Photoshopa 🙂

Če vam uspe nasmejati nekoga na prvem zmenku, ste na precej dobri poti do drugega. Vseeno pa se na spletu ni priporočljivo kazati v nerealni podobi. Kaj hitro bo na drugi strani precej razočaranja in prvega zmenka bo konec še preden se bo pričel oz. drugega verjetno ne boste dočakali.

Bodite takšni kot ste. Ljudje cenimo iskrenost.

Ni komentarjev

Odgovori