Jean Kanoyev: Butična poročna fotografija

Ko poročno fotografiranje postane zabavno.

Ko doživimo nekaj čarobnega in si želimo ta trenutek ujeti za vedno vidimo, da smo v kreiranju spominov sicer dobri a vseeno potem, ko listamo med svojimi fotografijami ugotovimo, da so si vse podobne in da nismo uspeli ujeti magičnosti momenta.

In trenutek je minil in ostanemo s spomini, ki vedno bolj bledijo in s fotografijami, ki te spomine obujajo, ne prikličejo pa jih v vsej njihovi lepoti.

Trenutek, ko snop svetlobe preleti preko pramena las ljubljene osebe, ko snežinka, kot bi bila brez teže v svoji eleganci uokviri našo podobo, nasmeh, spontan in otroški, kot nekje daleč nazaj, dotik, tako nežen kot metuljeva krila. Trenutki, življenje. Ki ga hočemo ujeti, ki ga hočemo za vedno shraniti v naših srcih, ki ga hočemo deliti.

Jean Kanoyev poročna fotografija

Občutki, ki nas objamejo, ko odpremo star album, vsi spomini, ki privrejo na plano, smeh, topli pogledi, ljubeči objemi, prisrčni dotiki … vse tisto, kar nas dela ljudi … v naših albumih… na fotografijah, ki so bile posnete s skrbjo za detajle, z občutkom za trenutek …vsaka taka kot smo mi sami … unikatna.

Foto: Jean Kanoyev
Foto: Jean Kanoyev

Izbira pravega fotografa je prepuščena nam samim in pri izbiri velikokrat niti ne vemo kaj želimo. Lepe fotografije. Posebne. Naš nasvet je, izberite profesionalnega fotografa, ki zna na nevsiljiv način ujeti trenutek, ki fotografira z dušo, ki se projektu popolnoma posveti in ki se ob tem zabava.

Jean Kanoyev je že en od takih. In če si želite še fotografij, ki se razlikujejo od drugih, ki so unikatne in povejo več, potem je to Jean.

Polona T.: »Jean je profesionalen in zabaven fotograf z izjemnimi idejami. Toplo ga priporočam vsem, ki želite ohraniti poročni dan v trajnem spominu s čudovitimi fotografijami. Veliko izkušenj ima tudi z družinsko, otroško, portretno in boudoir fotografijo.«

Ivana M.: »Jean je fotograf z dušo. Zna na nevsiljiv način ujeti pravi trenutek med fotografiranjem, tako da so slike res pristne. Fotografije uredi zelo hitro. Vsakič smo bili z njim zelo zadovoljni (predporočna, poročna, družinska, nosečniška fotografija).«

Jean Kanoyev poročna fotografija

Ni komentarjev

Odgovori