Jernejin petkov nasvet: Kako poskrbeti, da te najde pravi?

Kako po prevari ponovno zaupati in ljubiti?

»Veste, jaz sem imela zelo srečen zakon. Zdaj nočem partnerja, ki bi se preselil k meni. Rada bi samo našla nekoga, ki bi me imel rad »na daleč«. Ali lahko pomagate tudi meni?«, me je vprašala »Maša«.

Odgovor na kratko: DA.

DEFINICIJA IDEALNEGA PARTNERJA

‘Definicija’ idealnega partnerja ‘po Jerneji’ je: » … oseba, ki glede na TVOJE ŽELJE o tem, kaj je TVOJE LEPO ŽIVLJENJE, pomaga lepšati tvoj vsakdan.«

Pravo vprašanje je: kakšna je tvoja definicija?Jerneja in Mitja (5)-min

  • »Ljubimec/-ka«?
  • »Poročen moški, do katerega nimam obveznosti«?
  • »Ženska za sex in nič več«?
  • »Resno dekle, ki bi bila super gospodinja in mamica mojim otrokom«?
  • »Človek, ki se preda z vsem srcem in želi »happy ever after««?

Vsak od nas ima SVOJO definicijo, verjamem, da je čisto vsaka pravilna. A za samske, ki si želite idealnega, je bolj pomembno vprašanje:

KAKO DO MOJE DEFINICIJE IDEALNEGA?

Odgovor: Tako, da najprej spoznamo in sprejmemo to, kdo v resnici smo.

Zakaj sem v svojem življenju ustvarila veze, v katerih sem se vedno znova in vedno bolj počutila:

  • ničvredno,
  • necenjeno in
  • na koncu izigrano (nekateri so se me sramovali, drugi me okoli prinašali za obilico denarja itd.)?

Ker nisem vedela, kdo sem.

POMEMBNO: Če se človek ne pozna, ne ve, kolikšna je njegova vrednost. Posledično – ne more spoznati zase idealnega partnerja.

Zakaj človek, ki se ne ceni, ne bo nikoli ustvaril dolgotrajne zveze s sanjskim partnerjem, povem v torek, 19. marca 2019 okoli 20.15 ure v FB live oglašanju TUKAJ. Poleg tega pa še po korakih razložim, kaj narediti ZDAJ, ko veš, da se lahko ceniš točno takšnega/takšno kot si in zakaj je to NUJNO, če hočeš ne le spoznati ampak tudi zadržati idealnega partnerja in z njim ustvariti »happy ever after«.

ALI LAHKO POMAGAM MAŠI, KI ŽELI SPOZNATI SAMO NEKOGA, KI BI JO IMEL RAD – ‘na daleč’?

Da se vrnem k Maši: da, lahko ji pomagam. Ker ni tako pomembno, kašna je tvoja definicija idealnega partnerja, da ti lahko pomagam, da se najdeta. Pomembno je:

a) da jo TI poznaš – do zadnjega detajla + veš, ZAKAJ je takšna (99 % tega NE ve) in

b) da veš, kaj narediti in kako, da se ne postaraš na preštevilnih nepravih zmenkih, ampak hitro organiziraš le takega (zmenek), ki ti da želeni rezultat (IDEALNO partnerstvo) v nekaj tednih.

Obojega do potankosti učim v 90 dnevnem programu, ki se ponovno začne 26. marca 2019, prijavi se TUKAJ. Rezultati doslej? Klikni SEM (audio posnetek) in slišal/a boš Matjaža, ki je zaradi tega programa svojo idealno našel manj kot mesecu dni! Prijave so možne le do petka, 22. marca do 15.00 ure.

referenca-matjaz

Tvoja,

strokovnjakinja za ustvarjanje novega idealnega partnerstva, Jerneja K.

 

Deli
Prejšnja objavaKako seksamo Slovenci v 2019? | Izpolni nagradno anketo
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 18.3. - 24.3.2019
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori