Kaj moški opazijo na prvem zmenku?

Ko se z moškim dobite na prvem zmenku, ste najverjetneje navdušeni in hkrati prestrašeni, kaj si bo mislil. V želodcu imate metulje. Oblečete se po svojih najboljših močeh in se vzdržite določenih stvari, ki jih običajno počnete. Na kaj moški v resnici gledajo? Kako vas resnično presodijo, ko jih prvič srečate? So plitki? Pomaknite se navzdol za dejstva.

 

Vaše zobe

“Imaš lep nasmeh”. Ste opazili ta komentar že prej v filmih? To je zato, ker moški najprej opazijo vaše zobe in vonj. Za prvi vtis mora biti vaša zobna higiena v ustrezni obliki. No, to najprej opazijo ne samo moški, ampak tudi ženske. Kajne?

Zunanji videz

Seveda lahko rečete, da je to plitvo, vendar je to človeška narava! Moški vidijo, koliko truda ste vložili za prvi zmenek. Ste pretiravali z ličili? Kako so urejeni lasje? Kaj imate oblečeno? Se preveč trudite narediti vtis? Oh, vse to opazijo.

Samozavest

Lahko razpravljate o različnih temah? Ja, na začetku je to kot intervju v nekoliko drugačnem okolju in tukaj se pojavijo vaše socialne veščine. Kaj storite, ko pride do neprijetne situacije? Vaše gibanje oči je pomembno, saj drugemu pove, kako samozavestni ste.

Vaše zanimanje zanje

Kar vprašate, je zelo pomembno! Kaj vprašate, je na nek način odraz vas. Kaj iščete? Želite vedeti, koliko zasluži in njegov življenjski slog? Ali je dobro obveščen? Njegove navade? Avtomobili? Vaša vprašanja bodo presojala o vaših lastnih interesih.

Kako lahkoverni ste?

Obstajajo ženske, ki kupijo kakršno koli ganljivo zgodbo, in obstajajo tiste, ki preberejo vsak stavek in moškega ustrezno analizirajo. Moški vas radi na različne načine presojajo glede na vašo zdravo pamet in inteligenco. Ste lahkoverni ali pa boste videli neumnosti in ga ustavili sredi poti?

 

Vir članka: Planet-lepote

Več vsebin na Planet-lepote

Ni komentarjev

Odgovori