Ljubezen, govorica telesa in zapeljevanje

Si se že kdaj vprašal/a, kako NAČRTNO pritegniti PRAVEGA partnerja ali partnerico? Govorica telesa nam je pri tem v veliko pomoč.

Vse se začne in konča pri govorici telesa

Pri pravih neverbalnih signalih, gibanju in dotikanju. Govorica telesa nas spremlja vedno, že od malega, včasih zavedno, včasih nezavedno. Predvsem nezavedni znaki pa na strani sogovornika sprožijo občutke, s katerimi naredimo pozitiven ali negativen vtis.

Govorica telesa se začne že s prvim nasmeškom in očesnim stikom. Marsikomu je nerodno ali neprijetno vzpostaviti očesni stik, vendar si zapomni, da z očesnim stikom vzbudimo zaupanje. Trik, ki pomaga, da sogovorniku med pogovorom lažje gledamo v oči je, da gledamo v točko med obema očesoma, nad nosom. Prav tako je pomemben odločen in čvrst stisk roke. Mlahav stisk roke nikakor ne odraža odločne osebe!

Več o govorici telesa na predavanju z Edvardom Kadičem!

Kaj ima s tem ljubezen?

Govorica telesaKo nam je nekdo všeč si želimo, da nas ta čim prej opazi. Oddajamo različne signale s katerimi sporočamo naklonjenost. Ob tem se sprašujemo: Sem mu / ji všeč? Kako naj vem kaj misli? Kaj nekdo resnično misli pa lahko zelo dobro razberemo iz njegove ali njene govorice telesa. Pri tem opazujemo sogovornikove zenice (so razširjene), očesni stik (se pogosto z očmi sreča s tabo), kam je obrnjen s telesom (k tebi ali stran od tebe), kako je nagnjena glava, kaj počnejo roke, …

Predavanje Ljubezen, govorica telesa in zapeljevanje

V sodelovanju s strokovnjakom na področju govorice telesa Edvardom Kadičem, smo pripravili 3-urno intenzivno predavanje, kjer korak za korakom smoznaš kako točno pritegniti popolnega partnerja ali partnerico.

Utrinki s predavanja.

Rožica v naravi ne more rasti narobe. Raste lahko le na svoj način. (Edvard Kadič)

Edvard Kadič razkriva 3 velike skrivnosti pravilne govorice telesa v procesu igrice zapeljevanja med moškim in žensko in katerih vidikov neverbalne komunikacije se moramo še posebej paziti. Seminar je namenjen tako moškim kot ženskam (prav to je dodana vrednost, saj s tem pridobiš tudi vpogled v ‘drugo stran’).

Predavanje-728x245

Ona: Kaj žensko naredi res privlačno v moških očeh? Kaj na ženski moški najprej opazi? Kako lahko ženska takoj pritegne poglede moških samo s pravilno govorico telesa?

On: Kaj ženska najprej opazi, kako postaviti telo in kaj poudariti, da bo moški privlačen ženskim očem? Je to zadnjica, biceps ali drža celotnega telesa?

Na seminarju smo se načrtno sprehodili skozi neverbalno znanost zapeljevanja in po tem seminarju je proces zapeljevanja postal kot nekakšen upočasnjen film: točno veš kje v procesu si, kaj storiti in kako izpeljati naslednji korak.

Ni komentarjev

Odgovori