FOTO in VIDEO: Ljubo se je pridružil 300 plesočim na FlashMOVE-u

Vročo sončno soboto smo izkoristili za malce plesnega razmigavanja.

Kongresni trg v Ljubljani je preteklo soboto preplavil šport. Že od zgodnjega dopoldneva se je v sklopu Tedna športa odvijala Športna tržnica, kjer so se predstavljali različni športni klubi, manjkalo pa ni tudi športnih iger, vse od košarke do karateja.

Športnega dogajanja se je odločil udeležiti tudi kupid Ljubo, a ker ni tako zelo športni tip, ampak raje pleše, se je malce razgibal ob plesu na FlashMOVE-u in tako pomagal ozaveščati o pomembnosti gibanja. FlashMOVE je bil del uradne otvoritve Evropskega tedna športa.

Nekaj po 11. uri je Ljubo zaplesal skupaj z 300 udeleženci FlashMOVE-a, ki so se zbrali na Kongresnem trgu, in več tisočimi po vsej Evropi.

Da brez Golice pač ni plesa, so dokazali plesalci, ki so se najprej ogreli ob narodno-zabavnih ritmih, po ponovitvi koreografije pa je šlo zares! Odplesali smo FlashMOVE in pritegnili marsikateri radovedni pogled.

A po uradnem plesu z gibanjem še nismo zaključili. Srčni utrip smo si večali s pomočjo Justina Timberlake-a in njegove poletne skladbe Can’t stop the feeling, zatem smo si privoščili malce hitrejših gibov na ritme Davida Guette in Shot me down, nato smo se vrnili v “temperamentno” Slovenijo z Alyinim hitom Srce za srce.

Tisti najbolj vztrajni so pod FlashMOVE odrom migali še nekaj skladb, ogledali smo si še nastop plesne šole Minimundo in “zamuvali” na zumbo z Majo in Dragom.

Ni komentarjev

Odgovori