Ona išče njega: Kje lahko najdeš primerne moške zase?

Ko ona išče njega, je najti pravega partnerja lahko precej zahtevno. V današnjem digitalnem svetu je spletno spoznavanje postalo zelo priljubljen način za srečevanje novih ljudi.

Za ženske, ki iščejo primernega partnerja, je lahko iskanje prave osebe na spletu zelo koristno. Ena od spletnih aplikacij, ki omogoča varno in preprosto spletno spoznavanje, je ona-on.com.

Zakaj je ona-on.com primeren za ženske, ki iščejo partnerja?

Ona-on.com je spletna aplikacija, namenjena spoznavanju Slovencev. To pomeni, da ko ona išče njega, bodo njene potencialne simpatije govorile isti jezik in prihajale iz podobnega kulturnega okolja.

Poleg tega spletna aplikacija omogoča, da natančno določiš, kakšnega partnerja iščeš – od starosti, izobrazbe do interesov. Tako boš videla samo profile uporabnikov, ki ustrezajo tvojim kriterijem.

Varnost uporabnic je na prvem mestu

Vsak profil je ročno pregledan, kar zagotavlja določeno mero varnosti. Komunikacija poteka preko varnega sporočilnega sistema. Na voljo imaš Kontaktni filter – filter, kjer nastaviš od koga želiš prejemati sporočila.

Ženske imajo na ona-on.com na voljo številne storitve, ki jim omogočajo varno spoznavanje in jim prepuščajo nadzor nad komunikacijo na spletni aplikaciji:

  • Kontaktni filter, kjer lahko nastavljaš od koga želiš prejemati sporočila.
  • Skriti način uporabe – če imaš preveč povpraševanja, se lahko malo skriješ in tako prevzameš vse nadzor nad tem, kdo te vidi.
  • Zasebne fotografije – naložene fotografije lahko pokažeš le izbranim.

Omogočiš si lahko tudi možnost, da prva stopiš v stik z želenimi moškimi, s čimer se izogneš neprijetnemu nagovarjanju uporabnikov, ki ti ne ustrezajo.

Ona išče njega: Kako najti primernega partnerja na ona-on.com?

Ustvarjanje dobrega profila

Da bi na ona-on.com našla primernega partnerja, moraš najprej ustvariti prepričljiv profil. Vključi lepe, a realistične fotografije in opiši svoje interese ter želje v zvezi.

Tvoj profil je tvoja prva priložnost, da narediš dober vtis na potencialne partnerje, zato je pomembno, da je napisan natančno in privlačno.

V profilu navedi svoje osnovne podatke, kot so starost, lokacija, zanimanja in življenjski slog. Pomembno je tudi, da poveš kaj o sebi in kaj iščeš pri partnerju. Bodi iskrena o tem, kaj iščeš pri partnerju.

Odziv na sporočila

Ko boš začela prejemati sporočila od potencialnih partnerjev, je pomembno, da se odzoveš. Če te kdo zanima, mu odgovori čim prej in mu pokaži, da si zainteresirana za pogovor.

ona išče njega

Pri odgovarjanju na sporočila je pomembno, da si iskrena in pristna. Ne poskušaj biti nekaj, kar nisi, saj boš tako le odvrnila potencialne partnerje.

Ko boš videla zanimiv profil, lahko tudi ti prva vzpostaviš stik – mu namigneš, da ti je všeč ali pa mu kar napišeš prvo sporočilo. Pri prvem sporočilu bodi vljudna in izrazi zanimanje zanj. Sprašuj o interesih in hobijih ter izpostavi kakšne skupne točke.

Ko se bosta dobro spoznala preko sporočil, predlagaj video klepet prek Avdio Video zmenkov (priporočamo pred zmenkom v živo) ali zmenek v živo na javnem mestu. Bodi pozorna na morebitne rdeče zastavice v vedenju in zaupaj svojemu občutku.

Varnost

Pri spoznavanju ljudi na spletu je pomembno, da ste previdni. Nikoli ne delite osebnih podatkov, kot so vaš naslov ali telefonska številka, z nekom, ki ga ne poznate.

Preden se dogovoriš za zmenek, se prepričaj, da si o potencialnem partnerju izvedela čim več. Pogovori se z njim po telefonu ali preko video klica, da se prepričaš, da si na varnem.

Nasveti za ženske

Tukaj je še nekaj nasvetov za ženske, ki iščejo partnerja na spletu:

Bodi pozitivna in optimistična. Ljudje so bolj nagnjeni k temu, da bodo odgovorili na sporočila od ljudi, ki se zdijo veseli in samozavestni.

Ne bodi preveč zahtevna. Če boš preveč stroga pri svojih kriterijih, boš verjetno težko našla pravega partnerja.

Če si potrpežljiva in odprta za nova poznanstva, boš na ona-on.com gotovo našla primernega partnerja. Spletno spoznavanje odpira vrata do novih priložnosti za ljubezen. Ne obupaj. Lahko traja nekaj časa, da najdeš pravega partnerja, zato ne obupaj, če v začetku ne bo sreče.

Ni komentarjev

Odgovori