Letos bomo na Sanjski ona-on.com poroki poročili Moniko & Boruta!

Največji slovenski portal za zasebne stike ona-on.com, kjer se vsak mesec spoznava več kot 70.000 samskih, je od leta 2001 v slovo pomahal kar 30.000 samskim – to pomeni kar 15.000 parov od nastanka portala pa vse do danes!

Ti pari so živ dokaz, da iskanje partnerja prek spleta deluje. A to ni edini razlog, da je ona-on prva izbira samskih Slovencev. Ona-on.com je prvi portal za zasebne stike, saj je enostaven za uporabo, napredni algoritem ujemanja skrbi, da res najdeš prave ljudi glede na tvoje interese, do uspeha ti pomagamo tudi s številnimi nasveti na Magazinu.

Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Številni slovenski pari na vprašanje, kje sta se spoznala, odgovorijo: “Na ona-on.com!” Nekaj parov je z nami na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com delilo svojo zgodbo o spoznavanju. Z veseljem smo jim prisluhnili, prisluhni jim tudi ti:

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-sanjska-poroka-masa-andrej

Maša & Andrej:

Ona: “Brskala sem med kandidati in ga zagledala. Poslala sem mu sporočilo in upala na najboljše. Ko sem prejela njegov odgovor, sem bila presrečna! Po kratkotrajnem klepetu sva se dogovorila za zmenek na pijači. Bila sem vsa iz sebe. Kako je lep, visok, izgleda tako skrivnosten …”

On: “Moja najboljša poteza, ki sem jo kdaj naredil, je bila, da sem odpisal Maši. Vedno sem bil bolj introvertna oseba, a na prvem zmenku z Mašo nisem čutil napetosti – nasprotno, bil sem sproščen in kar je neobičajno., večino časa sem govoril jaz. Zdelo se mi je, kot da jo že nekaj časa poznam. In sem jo hotel še bolje spoznati …” Preberi njuno zgodbo.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-sanjska-poroka-anja-rok

Anja & Rok:

“Nikoli nisem mislila, da mi bo v tako kratkem času ne le uspelo spoznati nekoga, ampak nekoga, kot je Rok. Prvi stik je navezal on, teden za tem sva se dobila na pijači. Med nama je bila res močna kemija in 4 ure sem se zadrževala, da ga ne bi poljubila. Dober mesec po prvem stiku me je peljal na Zbilje in me vprašal, če bi bila njegova punca. Seveda sem rekla ja, ker mi je totalno zmešal glavo. Rok bi zame naredil vse, jaz pa zanj …” Preberi njuno zgodbo.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-sanjska-poroka-tanja-danijel

Tanja & Danijel:

Ona: “Danijelovo prvo sporočilo je bilo popolnoma drugačno od sporočil, ki sem jih bila vajena. Bilo je simpatično in izvirno. Najin pogovor se je nato hitro razvil. Še preden sem se zavedala, sem mu povedala toliko o sebi in on meni o sebi. Na prvem zmenku sem zaradi treme ‘zmrznila’ med pogovorom …”

On: “Na ona-on.com sem se prijavil, ker mi je notranji glas govoril, da je to dobra možnost zame. Čez nekaj dni sem naletel nanjo. Prvi sem ji pisal jaz, najini pogovori pa so trajali ure in ure …” Preberi njuno zgodbo.

To je le peščica srečnih ljubezenskih zgodb, ki so se pričele na ona-on. Več zgodb parov si lahko prebereš TUKAJ.

Sta se na ona-on.com spoznala tudi vidva? Oddajta svojo zgodbo, bodita v navdih tistim, ki še iščejo, in se potegujta za lepe nagrade!

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on? Povej jima za natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in jima pomagaj do lepih nagrad ter prejmi neomejeno članstvo na ona-on.com, ki ga lahko tudi podariš!

Letos poročimo že tretji par, ki se je spoznal na ona-on.com!

Usodni “da” sta z našo pomočjo dahnila Sara & Žiga in Romana & Marko, letos pa se bosta na že tretji Sanjski ona-on.com poroki poročila še Monika & Borut!

Monika in Borut sta simpatičen par, ki se je na ona-on.com znašel po razpadu preteklih zvez. Moniko je k registraciji na ona-on.com spodbudila sestra, Borut pa se je odločil, da želi najti svojo princesko, zato se je registriral.

Ona: “Na ona-on me je prijavila sestra in še tisti teden mi je pisal Borut. Tistih 5 dni pred prvim srečanjem sva si vsak dan dopisovala po več ur. Z vsakim sporočilom sem bila bolj zaljubljena vanj.

Ko sem zagledala Boruta je nekaj v meni reklo: ‘Pred tabo stoji tvoj bodoči mož.’ To najbrž razloži tudi moje zardevanje, ki ga je Borut gledal v naslednjih urah. Prvi zmenek je trajal krasnih 8 ur.”

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-sanjska-poroka-monika-borut

On: “Po nekaj dneh od včlanitve na ona-on sem zagledal profil nasmejane simpatične punce. Napisal sem ji sporočilo in kmalu mi je odgovorila. Že isti dan sva ugotovila, da imava podobne poglede na ta čudovit svet.

Najina dopisovanja so postajala vse daljša in po maratonu, na katerem je Monika tekla, sva se dogovorila za srečanje. Ko sem jo zagledal hoditi proti meni, vso nasmejano in s soncem obsijano, sem samo dobil potrditev, da bom končno spoznal svojo princesko.” Preberi njuno zgodbo o spoznavanju.

Iščemo ljubezenske zgodbe – za vsako imamo pripravljene lepe nagrade!

Vsaka zgodba o spoznavanju je najlepša – zato vsako tudi lepo nagradimo. Bi se sanjsko poročila in sta se spoznala na ona-on.com? Oddajta svojo zgodbo o spoznavanju na natečaju Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in se potegujta za Sanjsko ona-on.com poroko 2018! Zmagovalni par bomo poročili v mesecu ljubezni naslednje leto!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-sanjska-poroka-romana-marko

Že poročena ali pa poroka pri vaju še ni vidiku? Za vaju smo pripravili lepe nagrade: od kulinaričnega doživetja do wellness razvajanja – vse kar morata narediti je, da oddata svojo zgodbo o spoznavanju in že sodelujeta v žrebanju!

Bodita v navdih tistim, ki še iščejo pravo ljubezen in jim s svojo ljubezensko zgodbo pomagajta do njihove!

Morda je na ona-on.com ljubezen našla tvoja prijateljica, prijatelj, znanec, sorodnik? Povej jima za natečaj Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com in jima pomagaj do Sanjske poroke! Morda pa boš prav ti poročna priča. 😉

Imaš zanimivo izkušnjo s spletnim spoznavanjem?

Iščeš prek spleta? Ljubezen, prijatelje, znance? V nagradni anketi nam zaupaj svojo izkušnjo s spletnim spoznavanjem – najboljše 3 zgodbe čakajo lepe nagrade!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-sanjska-poroka

Ni komentarjev

Odgovori