Ljubica Uvodić Vranić svetuje samskim: Pravi partner ne bo potrkal na vrata

Ljubica Uvodić Vranić nam je zaupala razliko med ljubeznijo na prvi in drugi pogled. Kdaj se začne zrela ljubezen? Pogovarjali smo se o iskanju partnerja prek spleta, dala pa je tudi nasvet za samske: Ne se zapisati med štiri stene, začni aktivno iskati partnerja.

Preizkusi ona-on.com!

Dr. Ljubica Uvodić-Vranić je doktorica psihologije, terapevtka in pisateljica. Ukvarja se s psihologijo posameznika in skupine – terapevtskimi, supervizorskimi in svetovalnimi nalogami pri individualnem ter skupinskem delu.

Je avtorica številnih knjig o medsebojnih odnosih in odnosu do samega sebe. Med njimi so knjige o partnerstvih Kako se dobro posvađati in Kako se pomiriti ter trije priročniki Pustolovščina osebne preobrazbe, ki pokrivajo različne tematike od starševstva do osebne rasti in odnosa z otroki.

Napisala je veliko kolumn za hrvaške časopise in sodelovala v radijskih in televizijskih oddajah. Od septembra 2012 ima vsak četrtek ob 18. uri svojo oddajo na Drugem programu hrvaškega radia.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori