Zmagovalca lanskega natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com in prejemnika Sanjske ona-on poroke sta minulo soboto končno postala mož in žena. Za organizacijo njunega posebnega in popolnega dne je poskrbela poročna načrtovalka Petra Starbek iz Storija Inženiring.

Kočija s črnima vrancema, rdeča preproga in usodni DA

romana-marko-sanjska-poroka-najina-zgodba-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze1

Čeprav je soboto zaznamoval dež, se je prav v trenutku civilnega poročnega obreda na idilični lokaciji Ribnika pri Lisjaku nebo zjasnilo in pokazalo se je sonce.

Romana in Marko sta svoje svate navdušila že s svojim prihodom: Do lokacije obreda sta ju pripeljala dva črna vranca, nevesta in ženin pa sta nam že skoraj kraljevsko mahala iz kočije s Kmetije Lukman. Navdušila sta nas tudi s svojim izgledom, saj sta bila zelo lepa, še posebej nevesta, ki je v poročni obleki iz salona White Couture, naravnost žarela. Za njen izgled so poskrbeli tudi v frizerskem salonu Shine in Maja Ašič Make Up Artist.

Še iščeš ljubezen? Brezplačno preizkusi ona-on.com!

Ko sta nevesta in ženin stopila iz kočije, ju je najprej pozdravil kupid Ljubo, ki jima je na poti do zakonskega stanu zaželel srečo. Nato sta se bodoča mladoporočenca skoraj po filmsko sprehodila po rdeči preprogi do ribnika, kjer sta se pred matičarjem zavezala drug drugemu.

Mladoporočencema smo ob penini zaželeli vse dobro v zakonu, po vseh čestitkah in objemih pa sta nam razkrila še svoja poročna prstana, ki sta ju izbrala v Zlatarnici. Nato pa sta si mladoporočenca s sprehodom ob ribniku vzela malce časa zase, njun sprehod pa sta dokumentirala fotografinja Marcela iz KMarcella Photography in snemalec Jean Kanoyev.

Na obredu seveda ni šlo brez harmonike in kulinaričnega doživetja, ki so ga pripravili v gostinstvu Lisjak – svatje so se lahko okrepčali z lično pripravljenimi in okusnimi kanapeji.

romana-marko-sanjska-poroka-najina-zgodba-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze2

Poročna zabava: Svečana večerja in čustveni prvi ples

Po cerkvenem obredu, ki je potekal v Žalcu, so se svatje odpravili še na poročno zabavo v Lisjakov log. Pod šotorom in za okroglimi mizami, kjer se je iz sredine bleščala dekoracija iz floristike Happy Day in številka mize iz Kaligrafije s Katarino, je okoli 80 svatov uživalo v svečani večerji – najprej ob dveh vrstah juh in nato še v odlični glavni jedi.

Vmes pa se je veliko dogajalo: Romana in Marko sta se najprej v lepem govoru zahvalila svatom za prihod in ona-on.com, da jima je omogočil Sanjsko poroko, po govorih prič in nevestine prijateljice pa je sledil otvoritveni ples – prvi ples mladoporočencev.

Romana in Marko sta nas očarala s čustvenim plesom na skladbo “Show me love”, njuno koreografijo pa so pripravili v plesni šoli La Bolita. Nevesta in ženin sta nato zaplesala še s starši in pričami. Plesišče je bilo odprto in zabava se je lahko pričela.

Met šopka in podvezice

Ko so nas že bolele noge zaradi vsega tega plesa, smo se odločili, da si bomo malce odpočili. Počitek smo si popestrili z metom šopka in podvezice. Nevesta je najprej z metom šopka napovedala, katera njena prijateljica se bo kmalu poročila.

Nato je prišel čas, da se ženin spusti na kolena in svoji ženi “izmakne” podvezico – kar pa je Marku uspelo brez težav. Medtem pa so bili fantje pri lovljenju podvezice malce sramežljivi, a kljub temu je podvezica pristala v pravih rokah.

Izbrali smo tudi petelinčka – svata, ki je moral vsako uro zakikirikati, sicer bi ga čakala kazen: Častiti bi moral liter vina. No, tega litra nismo dočakali, saj je petelinček svoje delo vestno in redno opravljal.

6pack Čukur in kulinarična kraljica večera

romana-marko-sanjska-poroka-najina-zgodba-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze4

Žur do jutranjih ur! Zabavo je popestril še izpad elektrike, ki pa je dobro voljo le še povečal, saj so vsi svatje peli prekinjeno skladbo. Žur se je res razživel ob prihodu 6pack Čukurja in The Hangover Ladies, ki so zbrano družbo razmigali še ob nekoliko bolj rapersko obarvanih glasbenih ritmih, v rapanju pa se je preizkusil tudi ženin Marko. Odlično mu je šlo!

Nato pa je napočila polnoč – čas, da se poročni dan okrona še z enim kulinaričnim doživetjem. Poročna torta, ki so jo pripravili v Kavarni pri Nejcu, je navdušila zaradi okusa, še bolj pa zaradi izgleda. Romana in Marko sta namreč za dekoracijo torte izbrala sabljo. Zakaj? Pravita, da jima je vedno bil všeč tak stil. Posebna torta za prav poseben par!

Imaš samske prijatelje? Podari jim ljubezen!

Romana & Marko, čestitke ob poroki in veliko sreče v zakonskem stanu!

Romani in Marku smo omogočili Sanjsko ona-on poroko, kar pa seveda ne bi šlo brez naših partnerjev.

Romana in Marko, želimo vama vse dobro v zakonskem življenju in da bi vajina ljubezen z vsakim dnem rasla! Hvala, da sta svojo zgodbo delila z nami in želimo vama, da jo bosta še naprej pisala z ljubeznijo in predanostjo drug drugemu.

Srečno!


Preberi in poglej si Romanino in Markovo pot od prvega klika do Sanjske ona-on.com poroke!


Ni komentarjev

Odgovori