Zmenki & spoznavanje 2017 ~ Idealni prvi zmenek z idealnim partnerjem!

Kako bi izgledal naš idealni prvi zmenek in katere lastnosti bi moral imeti idealni partner?

Kje Slovenci iščemo ljubezen? Odgovore je podala največja spletna raziskava Zmenki & spoznavanje 2017 v organizaciji največjega slovenskega portala ona-on.com. Kakšna so pričakovanja in predstave o zmenkih ter partnerski zvezi imamo samski Slovenci? In kakšne so predstave Slovencev, ki so že oddani?

Spodaj preberite 2. del ugotovitev: Kakšen je naš idealni prvi zmenek in pomembneje partner? Zakaj se pari, ki se spoznajo prek spleta, prej poročijo in kako Slovenci vzdržujemo dober partnerski odnos?

Idealni partner in idealni prvi zmenek

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Slovence v zvezi smo povprašali, katere so tiste lastnosti, ki partnerja naredijo idealnega? Za moške je idealna partnerka tista, ki jih spoštuje (62 %), se z njimi zna pogovarjati (54 %) ter jih podpira pri vsaki odločitvi (47 %). Za ženske pa je idealni partner tisti, ki jih spoštuje (73 %), se z njimi zna pogovarjati (68 %) in se odlično razume z njihovo družino (44 %).

Tudi večina samskih moških meni, da jih mora idealna partnerka spoštovati (72 %), se z njimi znati pogovarjati (70 %) in jih podpirati pri vsaki odločitvi (37 %). Nič drugače ni tudi pri samskih ženskah, ki si v večini primerov idealnega partnerja predstavljajo kot partnerja, ki jih spoštuje (85 %) in se z njimi zna pogovarjati (73 %).

Preizkusi ona-on.com!

Idealni prvi zmenek bi tako po mnenju 43 % moških in 41 % žensk, ki so trenutno v zvezi, kot tudi 56 % moških in 57 % žensk, ki so trenutno samski, potekal na sproščeni pijači.

S spletom hitreje do poroke

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Da je splet odličen prostor za spoznavanje novih ljudi in iskanje prave ljubezni, meni večina anketiranih Slovencev (60 % moških in 41 % žensk).

Glavni razlog, da se pari, ki so se spoznali preko spleta, hitreje poročijo, je po njihovem mnenju to, da splet omogoča selektivno iskanje partnerja glede na kriterije posameznika – tako se pravi par brez težav najde (tako meni 40 % moških in 43 % žensk).

Med pare, ki so se spoznali na ona-on.com in smo ju imeli čast spoznati in celo poročiti, spadata tudi Romana & Marko. Usodni dan sta dahnila lani na drugi spletni Sanjski ona-on.com poroki, ki poteka v okviru natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com.

ona-on-romana-marko-sanjska-ona-on-poroka

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-anketa

Iskreni pogovori = Dober partnerski odnos

Za večino Slovencev v zvezi so iskreni pogovori ključ do dobrih partnerskih odnosov. Dober partnerski odnos po mnenju večine žensk sestavljajo: pogosti in iskreni pogovori (63 %) ter deljenje gospodinjskih del (29 %). Enakega mnenja pa je tudi večina moških.


Preberite še:


 

Ni komentarjev

Odgovori