Zakaj je poletje pravi čas, da preizkusiš spletne zmenke?

V dvoje na morje ali v planine? Na daljše potovanje ali na krajše izlete? Če še iščeš pravo simpatijo za skupno metanje v valove ali pohajkovanje po gorah, je spoznavni servis ona-on.com pravo mesto, poletje pa pravi čas. Zakaj?

Poleti postanemo bolj odprti za spoznavanje novih ljudi

Poletje je sinonim za druženja, aktivnosti na prostem in festivale. To je čas, ko so ljudje bolj odprti in lažje sprejemajo nova poznanstva ter širijo svoje socialno omrežje.

Spletni spoznavni servis ona-on.com v tem času postane bolj živahen, saj se tam zbere več podobno mislečih samskih, ki iščejo resno zvezo. Z večjim številom aktivnih uporabnikov se možnosti za iskanje posebne osebe bistveno povečajo.

V nas se prebudi želja po raziskovanju in pustolovščinah

Poletje v nas prebudi občutek pustolovščine in raziskovanja. To je popolna kulisa za nove izkušnje in razburljive zmenke. Ona-on.com omogoča klepet s simpatijami, ki delijo tvojo strast do pustolovščin.

Od izletov na plažo in pohodniških poti do raziskovanja novih restavracij ali plesa na dogodkih na prostem – poletje nas spodbuja, da postanemo bolj spontani in ustvarjamo nepozabne spomine s svojimi simpatijami.

Poglejmo zgodbo para, ki se je poleti spoznal na ona-on.com in se podal na skupno pustolovščino:

“Poslal mi je prošnjo za prijateljstvo. Všeč mi je bila njegova slika. Začela sva si zasebno dopisovati. Všeč mi je bilo, ker sva lahko ure in ure klepetala o vsem mogočem, o življenju, izkušnjah … Kmalu sva si izmenjala telefonski številki.

Nato sem dobila od turistične agencije zelo ugodno ponudbo za dopust na morju. Zelo sem si želela iti na morje, vendar moja prijateljica ni imela časa iti z mano. Zato sem tvegala in poklicala njega, čeprav ga v živo še nisem srečala. Bil je presenečen in vesel, ker sem ga povabila na morje.

 

Povabilo je sprejel in čez dva dni sva že bila skupaj na Korčuli. Imela sva se lepo, se spoznavala in ugotovila, da sva si zelo sorodni duši. Naslednje leto sva zopet odšla na Korčulo obujat spomine in novim dogodivščinam naproti.”

(vir: anketa Moja zgodba 2023, ona-on.com)

Sonce in vroči dnevi nas polnijo s pozitivno energijo

Daljši dnevi in toplo vreme zelo pozitivno vplivajo na naše razpoloženje. Poletje je čas sproščenosti. Če se lotiš iskanja pravega partnerja v tem obdobju, boš bolj verjetno spoznal/a ljudi, ki pozitivno gledajo na življenje. Pozitiven pogled na svet pa je dobra osnova za spoznavanje in za kasnejšo gradnjo resne zveze.

Sezonske aktivnosti, ki spodbujajo pogovor

Poletje ponuja obilo sezonskih aktivnosti, ki spodbujajo pogovor. Ali gre za pogovor o priljubljenih poletnih destinacijah, aktivnostih na prostem ali ljubezni do poletne kulinarike – možnosti za začetek klepeta so neskončne.

Skupni interesi so vedno odlična iztočnica za spoznavanje in lahko tvorijo temelje za gradnjo močnega odnosa s potencialnim partnerjem.

Zakaj je ona-on.com pravo mesto, da spoznaš simpatijo?

Na ona-on.com najdeš največ samskih na enem mestu, med katerimi se zagotovo najde tudi prava oseba zate! Med več kot 80.000 mesečno aktivnimi uporabniki lahko neomejeno spoznavaš zanimive ljudi in najdeš pravega partnerja.

Razišči svoje najljubše destinacije v dvoje – izkoristi POSEBNO poletno ponudbo za nove uporabnike in spoznaj na ona-on.com.

 

Registriraj se na ona-on.com še danes in dva dni uživaj v brezplačnem članstvu, hkrati prejmeš še 100 Cekinčkov! Ta ekskluzivni dostop ti omogoča raziskovanje naprednih funkcij in povečanje vidnosti tvojega profila.

Ni komentarjev

Odgovori