Pismo Tine & Luke: 💖 20 let ljubezni in pomladne novosti na ona-on!

Tina & Luka ti v mesečnem javljanju predstavljava novosti na ona-on.com ter zaupava nasvete in napotke za uporabo ona-on.com.

Živijo!

Sva Tina & Luka, tvoja osebna virtualna asistenta na poti do pravega partnerja, in se danes oglašava s pomladnimi novostmi 2021. Poglejmo!

 

 


[20 LET] Letos ona-on praznuje že 20 let!

20 let delovanja ona-on pomeni 20 let ljubezenskih zgodb, več kot 27.000 parov, ogromno družin, porok – tudi že 6 Sanjskih porok v organizaciji ona-on. Hvala tebi, ki z nami soustvarjaš to zgodbo! 


[AKCIJA -30%] Pravi čas za pomladno … ❤️ v dvoje!

Rožice že cvetijo, naj tudi ljubezen! Zate sva pripravila posebno pomladno ponudbo. Zdaj lahko pišeš sporočila, se dogovarjaš za Avdio Video zmenke in koristiš Članske VIP ugodnosti za kar 30% ceneje! IZKORISTI POSEBNO POMLADNO AKCIJO TUKAJ.


[POSEBEJ ZATE] Prenovljen ona-on Magazin z več informacijami zate!

Prenovljen ona-on.com Magazin – da hitreje najdeš vse informacije, ki te v tem trenutku zanimajo! Preveri napotke za uporabo ona-on, si pomagaj z obsežnimi priročniki in se izobražuj s pomočjo videolekcij. Psst, člane čaka še posebna rubrika posebej zanje – 🔐 VIP za člane. Preveri.

 


📔 [KNJIGA] Kako sva našla popolno ljubezen z 20 zgodbami ona-on parov!

Predstavljava ti navdihujočo ljubezensko zgodbo o tragični izgubi ljubezni, iskanju samega sebe in grajenju nove ljubezenske zgodbe. V knjigi skozi zgodbe parov najdeš navdih in motivacijo za iskanje prave ljubezni. POSEBEJ ZATE -20% popust na knjigo!


 💖 [NAJINA ZGODBA] Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on?

Iščem zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on! Posebej zanje imam pripravljena darilca, pozabila pa nisem tudi nate, ki ljubezen še iščeš. Če mi pomagaš najti ona-on pare, te čaka nagrada! 😉 Preveri.


[KORAKI DO USPEHA] Tvoja osebna asistenca na poti do pravega partnerja!

Se ti kdaj zgodi, da pri spletnem spoznavanju enostavno ne veš, kaj storiti, da čim prej prideš do uspeha? Najini nasveti ti bodo močno olajšali spoznavanje potencialnih simpatij. Preveri Korake do uspeha in kje točno se nahajaš ter kaj moraš še narediti, da končno spoznaš nekoga zase. Preveri.


⭐ [ČLANSKE VIP UGODNOSTI] Preveri sveže ugodnosti!

Preveri sveže ugodnosti priznanih strokovnjakov v Članskih VIP ugodnostih! Med drugim se nam je pridružila Zvezdana Mlakar s programom Zvezdina skrivnost. Poglej in najdi pravo ugodnost zase! Preveri.


🤳 [AVDIO VIDEO ZMENKI] Varni zmenki v času epidemije.

Epidemija žal še vedno traja, vajino spoznavanje pa mora iti naprej! Preveri, kako lahko s pomočjo Avdio Video zmenkov svojo simpatijo bolje spoznaš in poglobiš vajino spoznavanje. Psst, kako se to dela, prikaževa kar midva v VIDEU – poglej si. Preveri.

Želiva ti obilo uspehov in užitkov ob uporabi ONA-ON. 

Tvoja osebna virtualna asistenta,

Tina & Luka

Ni komentarjev

Odgovori