Svetujemo #7: S članarino do pravega partnerja

Sem Florijan in odslej vam bom na najpogostejša vprašanja in dileme glede uporabe ona-on.com odgovarjal v mesečnem javljanju.

Na ona-on.com se trudim z nasveti pomagati uporabnikom pri premagovanju ovir, s katerimi se srečujete pri uporabi našega portala. Ker vas je kar nekaj takih, ki ne zberete poguma, da bi mi pisali na podpora@ona-on.com ali me poklicali na 080 64 60, bom tukaj predstavil nekaj najbolj pogostih dilem, s katerimi se srečujete.

Ona-on.com je portal, kjer lahko spoznaš ogromno ljudi in med njimi najdeš pravega ali pravo zase. Iskanje pa si lahko zelo olajšaš s plačilom članarine, saj ima status člana številne prednosti, ki ti pomagajo do pravega partnerja.

Pogosto vprašanje, ki ga zastavite, je na kakšen način lahko opravite plačilo in tako postanete člani ona-on, zato ti tukaj predstavljam vse plačilne inštrumente, ki so ti na voljo. Da čim prej spoznaš osebo svojih sanj!

Plačaš lahko z:

 • VALÚ-jem (naročniki Telekoma, A1 in BOB),
 • plačilnim nalogom (položnica),
 • kreditno kartico (Visa, Mastercard),
 • PayPal-om.

POZOR: Če izbrano članarino plačaš s kreditno kartico, VALÚ-jem ali PayPalom, se ti bo članarina po izteku obdobja članstva samodejno obnovila.

Samodejno obnavljanje pomeni, da tebi ni več treba skrbeti za podaljševanje članarine, saj se to zgodi samodejno. Ti pa se lahko posvetiš bolj prijetnim opravilom, kot je klepet s tvojo simpatijo 😉

Spodaj si bolj natančno preberi opis in uporabo posameznega plačilnega inštrumenta.

Kako se sploh lahko včlanim?

Za plačilo članarine klikneš na gumb “Včlani se”, ki se nagaja desno od fotografije na tvojem profilu. V prvem koraku izbereš način plačila in v drugem obdobje članstva.

ona-ona-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-vclani-se1. VALÚ

Pri izbiri plačila preko VALÚ-ja te preusmerimo na stran mobilnega operaterja. Tam vneseš svojo GSM številko in prejmeš SMS z navodili za potrditev plačila. Več o plačevanju z VALÚ-jem preberi tukaj.

Če je plačilo uspešno, se obdobje plačane članarine takoj dodeli tvojemu profilu.

Dobro je vedeti: Preveri svoj limit (stanje) na VALÚ-jevem računu! To storiš tako, da na številko 1919 pošlješ SMS z besedo VALU Moneta. Če limit ni ustrezen, lahko zahtevek za povečanje limita oddaš prek spleta pri tvojem mobilnem operaterju.

2. Kreditna kartica Visa ali Mastercard

Po izbiri trajanja članstva te preusmerimo na strani procesnega centra, kjer vneseš podatke o kartici in izvedeš plačilo.

Potreben je vnos naslednjih podatkov:

 • številka kartice – 16-mestna številka (vnesi brez presledkov!);
 • CVV/CVC – 3-mestna številka, navadno se nahaja na hrbtni strani kartice desno nad ali poleg podpisa;
 • datum veljavnosti – Izbereš mesec in leto veljavnosti kartice (na sprednji strani v obliki 10/18 – v tem primeru kartica velja do oktobra 2018).
OPOZORILO: Morda bo potrebno opraviti dodatno varnostno potrditev, odvisno od tvoje banke. Pri nekaterih bankah je to PIN koda, ki jo vneseš po prejemu na mobilni telefon ali pa čitalec kartice (vneseš kodo, PIN in povratno kodo).

Po opravljenem plačilu boš preusmerjen nazaj na ona-on.com in izbrana članarina bo takoj dodeljena.

3. Plačilni nalog / UPN obrazec

Najprej izbereš trajanje članarine. Ko klikneš na gumb Naprej se ti bo prikazala slika plačilnega naloga s podatki za plačilo članarine.

Na prikazanem (univerzalnem) plačilnem nalogu so navedeni vsi potrebni podatki, ki se nanašajo na plačilo članarine za vaš uporabniški profil (podatke lahko prepišeš ali si stran s podatki natisneš).

Pogosto vprašanje: Kako boste vedeli, da je plačilo moje?

Pri sekciji prejemnik se nahaja referenčna številka, ki je unikatna in je veljavna samo za tvoj profil. Zato jo natančno prepiši! Ne uporabljaj starih referenčnih številk, saj je vsaka veljavna za posamezno plačilo.

Članarino lahko plačaš na pošti, banki ali pa preko spletne banke. Članstvo je dodeljeno še isti dan, če je plačilo opravljeno do 13.00 ure in naslednji delovni dan, če je opravljeno po tej uri.

Če plačilo ni potrjeno oz. dodeljeno v 24 urah nam piši na podpora@ona-on.com ali nas pokliči na 080 6460 (pripiši ime in priimek, znesek in datum plačila, da te kar se da hitro najdemo in ti omogočimo čimprejšnjo uporabo ona-on.com).

OPOZORILO: Plačevanje s plačilnim nalogom ni na voljo preko mobilne naprave. Piši na podpora@ona-on.com ali pokliči na 080 6460 in pošljemo ti potrebne podatke.

4. PayPal

Pri izbiri vrste članarine te preusmerimo na stran ponudnika PayPal, kjer končaš nakup.
Po potrditvi plačila te bo ponudnik PayPal preusmeril nazaj na ona-on.com.

Obdobje plačane članarine se samodejno dodeli uporabniškemu profilu.

Če imaš kakšno vprašanje, na katerega želiš odgovor, ga zapiši spodaj in po najboljših močeh bom nanj odgovoril pod samim komentarjem ali pa v naslednjem javljanju.

Srečno!

Florijan


Preberi še ostale nasvete, kako uporabljati ona-on.com.


4 Komentarji

 1. Dober vecer,
  Jaz si bom ta vikend placal clanarino s poloznico.
  Prosil sem vas,ce mi lahko se 1x posljete sliko izpolnjene poloznice,ker jo za1x se nisem nasel,vem pa,da ste mi jo poslali,
  ker sem jo nekje videi.
  Vidim pa,da ste vse lepo napisali,
  kako kaj izpolnit.pohvale.
  (Lahko mi pa vseeno posljete se1x sliko.Ma kot ste mi odgovorili,bom
  se 1x pregledal prispele emaile in priponke.
  Drugace pa: zelo lepo urejena stran.-se vidi,da se trudite.lp

Odgovori