VIDEO: Kako si kot ženska zagotoviti uspeh na zmenku?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka. Vprašali ste nas:

“Kako si kot ženska zagotoviti uspeh na zmenku?”

@ona_on.com Vprašanje bralke: “Kako si kot ženska zagotoviti uspeh na zmenku?” 💕 Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @Eva Erpič odgovarja na vaša vprašanja. Če imaš vprašanje, tagaj #vprasanjezaevo #odnosi #evaerpic #onaon #resnezveze #zmenek #zmenki #resnezveze #tiktokslovenija #kakonajtipartnerja #vprasanje #vprasanjainodgovori #vprasanjezaevo ♬ original sound – ona-on.com

Odgovor Eve Erpič:

“Ženske velikokrat, sploh, če izhajamo iz nekega pomanjkanja, mislimo, da, ko gremo na zmenek, moramo biti perfektne in poskrbeti za  tega moškega. Resnica pa je takšna, da, če nas je nekdo povabil na zmenek, smo verjetno že vsaj vizualno dobile tisto svojo kljukico in je zato na zmenku veliko bolj pomembno, da znamo poskrbeti zase, da znamo biti zadovoljne, da znamo biti v svojem središču.

Če smo me zadovoljne, bo tudi moški ob nas dobil občutek, da je dovolj moški, da je sposoben, da zmore poskrbeti za nas in se bo tudi on ob tem počutil dobro. Če pa mu znamo še prisluhniti, pa je to še dodaten plus. 

Tako, da ženske, ne skrbeti samo za svojo zunanjost, poskrbite tudi za zadovoljstvo v svoji notranjosti.

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še:

Ni komentarjev

Odgovori