VIDEO: Moški se me bojijo, zato sem še samska. Kaj naj?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka.

Vprašali ste nas:

“Moški se me bojijo, zato sem že 10 let samska. Kaj naj naredim?”

@ona_on.com Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @Eva Erpič odgovarja na vaša vprašanja. #odnosi #evaerpic #onaon #resnezveze #zmenek #zmenki #resnezveze #tiktokslovenija #kakonajtipartnerja #vprasanje #vprasanjainodgovori #vprasanjezaevo ♬ Similar Sensation (Instrumental) – BLVKSHP

Odgovor Eve Erpič:

“Če ste zelo močna ženska in se vas moški bojijo, pomeni, da ste se mogle zaščiti pred nadaljnjimi razočaranji in ste zato postale samozadostne.

Kadar postanemo samozadostne, moramo biti močne in zato en del svoje ranljivosti in nežnosti odrinemo na stran. Takrat začnemo delovati v precej bolj moški energiji, konkurenčni moškim, zato se nas moški začnejo bati.

Če želimo z moškim spet vzpostaviti kvalitetne partnerske odnose, se moramo nehati bati te svoje nežnosti, ranljivosti in kljub temu biti same sebi varne.

Da lahko to naredimo, moramo me pobrskati po svoji ranljivosti in ko bomo me same prijateljice s svojo ženstveno energijo, se nas tudi moški ne bodo več bali.”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še:

Ni komentarjev

Odgovori