VIDEO: Kako bi vi osvajali ženske, če bi bili moški?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka.

Vprašali ste nas:

“Kako bi vi osvajali ženske, če bi bili moški?”

@ona_on.com Vprašanje bralca: “Kako bi vi osvajali ženske, če bi bili moški?” 📌 Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @Eva Erpič odgovarja na vaša vprašanja. Če imaš vprašanje, tagaj #vprasanjezaevo #odnosi #evaerpic #onaon #resnezveze #zmenek #zmenki #resnezveze #tiktokslovenija #kakonajtipartnerja #vprasanje #vprasanjainodgovori #vprasanjezaevo #kakoosvojitipunco ♬ Similar Sensation (Instrumental) – BLVKSHP

Odgovor Eve Erpič:

“Jaz bi se potrudila osvajati samozavestno in v skladu s svojimi željami. Kaj to pomeni? Da ne osvajamo ženske, ki je dostopna, lahka in v bližini, ampak si izberemo žensko, ki nam je dovolj velik izziv, ampak hkrati tako privlačna, da ob njej vztrajamo.

Osvajati takšno žensko je težje, ampak zagotovo smo na koncu lahko ponosni nase in na svoj dosežek. Ob tej eni ženski, ki si jo izberemo, lahko pokažemo, da jo znamo zaščititi, da je ob nas lahko varna, da jo znamo nasmejati, zdržati z vsemi njenimi čustvenimi doživetji, da jo spoštujemo.

In zagotovo bi se zanimala zanjo. Na drugi strani pa bi se izogibala vulgarnosti in prehitremu pogovoru o seksu. Srečno!”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še:

Ni komentarjev

Odgovori