VIDEO: Kako vem, da sem moškemu zanimiva?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka.

Vprašali ste nas:

“Kako vem, da sem moškemu zanimiva?”

@ona_on.com Vprašanje bralke: “Kako vem, da sem moškemu zanimiva?” 💕 Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @Eva Erpič odgovarja na vaša vprašanja. Če imaš vprašanje, tagaj #vprasanjezaevo #odnosi #evaerpic #onaon #resnezveze #zmenek #zmenki #resnezveze #tiktokslovenija #kakonajtipartnerja #vprasanje #vprasanjainodgovori #vprasanjezaevo ♬ Similar Sensation (Instrumental) – BLVKSHP

Odgovor Eve Erpič:

“Drage dame! Najhujši ubijalec na začetku je naša negotovost. Ta izvira iz naših preteklih izkušenj ali pa iz lastnega občutka nevrednosti. Bolj, ko v sebi čutimo to negotovost, hitreje se želimo navezati, več potrditev si želimo, bolj hrepenimo po besedah, želimo ugajati, …

S to svojo negotovostjo nekako pritiskamo na moškega, namesto, da bi grandiozno čakale na to, da nas moški osvoji.

Zelo pomembno je, da naučimo kontrolirati to svojo negotovost – bolj, kot smo v sebi mirne, lažje sprejemamo to, kar nam moški nudi.

Če smo mu zanimive, nam bo z veseljem ponudil kakšno pomoč, nam plačal pijačo, nas s kom povezal – takšne drobne usluge, v katerih vidi, da lahko prispeva v naše življenje. In zelo dobro se počutijo, kadar me to znamo sprejeti.

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še:

Ni komentarjev

Odgovori