VIDEO: Kaj narediti, če se mi simpatija ne oglasi več?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka.

Vprašali ste nas:

“Kaj narediti, če se mi simpatija ne oglasi več?”

@ona_on.com Vprašanje bralca: “Kaj narediti, če se mi simpatija ne oglasi več?” 💕 Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @Eva Erpič odgovarja na vaša vprašanja. Če imaš vprašanje, tagaj #vprasanjezaevo #odnosi #evaerpic #onaon #resnezveze #zmenek #zmenki #resnezveze #tiktokslovenija #kakonajtipartnerja #vprasanje #vprasanjainodgovori #vprasanjezaevo ♬ original sound – ona-on.com

Odgovor Eve Erpič:

“Bolj kot nam je na začetku nekdo všeč, bolj nam je pomembno, kako se ta odnos odvija in seveda nas lahko tudi precej bolj prizadene, kadar se ta oseba na drugi strani ohladi oz. je ne zanimamo več.

Ker v komunikacijo ne morem nikogar prisiliti, na naši strani pa so se vseeno prebudili neki občutki, neke želje, hrepenenja, je včasih to zelo težko sprejeti. In če ne znamo pravi čas odnehati, si lahko zelo znižamo svojo vrednost, svoje dostojanstvo.

Da bi lahko to lažje sprejeli in ohranili svoje dostojanstvo, obstaja še ena možnost. In sicer, da tej osebi napišete sporočilo: “Ej, meni je ta tišina zelo moreča. Se lahko slišiva in malo pogovoriva o tem?”

Če boste dobili odziv, boste vedeli, da je tej osebi še mar oziroma, če ne, boste dobili tudi svoj ultimativni odgovor in se boste potem lažje poslovili in šli od tukaj naprej.

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še:

Ni komentarjev

Odgovori