VIDEO: Bila sva na več zmenkih, kako naj ga zdaj zavrnem?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka.

Vprašali ste nas:

“Z moškim sem bila na treh zmenkih, zdaj pa ne vem, kako naj ga zavrnem.”

@ona_on.com Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. Eva Erpič, strokonjakinja za odnose in intimo, odgovarja na žensko dilemo: Kako naj mu povem, da ni pravi zame? #odnosi #zavrnitev #zmenki #zmenek #ljubezendosebe #resnazveza #resnezveze #onaon #evaerpic #vprasanje #vprasanjainodgovori #tiktokslovenija ♬ Similar Sensation (Instrumental)

Odgovor Eve Erpič:

“Ženska je tista, ki vedno izbira, zato je njena dolžnost, da točno ve, kaj si želi in da to tudi izrazi oziroma v moškem prepozna. Če ste bili že na treh zmenkih ali pa šestih in ste ugotovili, da ta moški pač ni za vas, potem je vaša dolžnost, da ga tudi zavrnete.

Vi odgovarjate za vašo srečo in če se boste že zdaj podredili, se boste podrejali celo razmerje. Takšno razmerje, verjetno veste, ni nikoli uspešno.

Moški bodo cenili vašo iskrenost. Tudi če na tretjem ali šestem zmenku občutite, da to ni to, mu iskreno povejte, da se ne vidite z njim kot življenjskim partnerjem, lahko pa ostaneta prijatelja.”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še:

Ni komentarjev

Odgovori