Če si želiš na zmenek nocoj, si lahko na hitro izbereš:

DekletaFantje

Vsak mesec lahko izbiraš med:

1. Hitrimi zmenki

V tujini je dogodek znan pod imenom “Speed dating”. Na dogodku sodeluje enako število prijavljenih moških in žensk, ki so razvrščeni v starostne skupine. V enem večeru boste imeli vsaj pet hitrih zmenkov – torej 7 minut časa, da ugotovite, ali se s sogovornikom oziroma sogovornico želite ponovno srečati. Po 7 minutah se moški presedejo za naslednjo mizo. Poleg prijetnega ambienta je poskrbljeno za slastne prigrizke in pijačo dobrodošlice. Hitri zmenki so primerni za vse, ki želite osebni pristop!

2. Spoznavni dogodki za samske

Organiziranih je veliko manjših in srednje velikih srečanj, kjer je vedno pripravljen animacijski program z zanimivo in igrivo vsebino. Prijavite se lahko na plesne tečaje, bowling, karting, koktajl MIX, kuharske večere in zelo aktualne športne dogodke na prostem. Oglej si naše dosedanje spoznavne dogodke za samske!

3. Žuri, zabavami, singles party-ji

Za vse, ki se raje družite na zabavah, nekajkrat letno pripravimo večjo zabavo za samske in tiste v razmerju “it’s complicated” ter za tiste, ki se želijo preprosto družiti. Najbolj vroč dogodek med vsemi je Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji; dobimo se tudi na Xmas zabavi, ter zabavah za valentinovo, dan žena, dan mučenikov, pust, … na tovrstnih zabavah je med 300 in 1.500 udeležencev.


Samski, samska? Nevarno, da po dogodku
ona-on.com ne greš sam/a domov!

Želiš biti del zgodbe? Potem vsekakor ne smeš manjkati na enem izmed naših dogodkov. Hostese in animatorji te čakajo že na vhodu, kjer te spravijo v dobro razpoloženje za druženje in flirt. Zakaj? Ker to preprosto znamo!

Morda pa spoznaš tistega pravega za … hmmm, prepustimo to domišljiji 😉

Več informacij lahko dobiš na telefonsko številko 080 64 61 ali GSM 051 338 825 (vsak delovnik med 8.00 in 16.00) ali na ona-on.com/spoznavni_dogodki

Ni komentarjev

Odgovori