Prednosti članstva na ona-on.com!

Se sprašuješ kaj sploh dobiš s članstvom na ona-on.com?

prednosti-clanstva

Čestitam! Opravil/a si registracijo na ona-on.com in s tem naredil/a prvi korak k iskanju prave ljubezni. To je bila dobra poteza.

Pametna poteza pa je, da izbereš eno izmed članarin, ki jih imaš na voljo, ter si tako občutno povečaš možnosti, da čim prej najdeš pravega partnerja ali partnerko zase.

Zakaj? S plačilom ene izmed članarin postaneš član/ica, s tem pa se ti odprejo številne možnosti, ki jih kot nečlan/ica nimaš. Poglejmo, katere so te možnosti in zakaj bi jih moral/a izkoristiti.

☼ Sporočila lahko pošiljaš vsem, ki so ti všeč!

Glavna prednost članstva! Pa saj si zato na ona-on, da spoznaš pravega partnerja zase. In brez komunikacije je to bolj težko, kajne? Kot član/ica lahko brez omejitev pošiljaš sporočila tistim, ki so ti všeč!

Pa ne le pošiljanje sporočil, ona-on klepet omogoča še neomejeno pošiljanje darilc, video posnetkov, tvojih fotografij, fotke pa lahko tudi komentiraš.

DA, želim izkoristiti prednosti članstva!

☼ Imej opravka izključno z resnimi iskalci!

Opcijsko lahko verificiraš svoj profil, s čimer potrdiš svojo identiteto. In če ljudje vedo, kdo si, potem vedo tudi, da resno iščeš partnerja in da ne iščeš le avantur. Kar pomeni, da privlačiš le tiste, ki imajo isti namen kot ti – najti pravega partnerja.

Svoj profil verificiraš tako, da naložiš profilno fotografijo, potrdiš identiteto prek FB računa ali SMS-a in si izbereš eno izmed članarin. Priporočam, da verificiraš profil kar zdaj.

☼ Enostavno izloči neustrezne kandidate!

Te skrbi, da boš zaradi količine spregledal/a prav tisto sporočilo od tistega “ta pravega” ali “ta prave”?

Nočeš prejemati sporočil od uporabnikov, ki nimajo fotografije? Ki ne ustrezajo tvojemu iskanemu starostnemu razponu? Ali pa ti enostavno gre na živce, da ti sploh ne napiše “Živijo”, ampak ti pošlje kar telefonsko številko?

Naj te kontaktirajo sami takšni, ki ti ustrezajo – s Kontaktnim filtrom.

Čeprav so zgoraj našteti pretežno problemi žensk, pa se tudi fantje soočajo s katero od teh težav. In da se prav te stvari odpravijo, smo na ona-on razvili Kontaktni filter.

Vključi kontaktni filter in tako poskrbi, da tvoj nabiralnik ne bo poln sporočil s kontaktnimi podatki, ki jih ne želiš, od ljudi, ki niso v tvojem starostnem razponu, od uporabnikov brez fotografije in od neverificiranih uporabnikov.

DA, želim izkoristiti prednosti članstva!

☼ Zasebnost tvojih fotografij!

Pokaži svoje fotke le izbranim simpatijam s pomočjo Zasebnih fotografij. Kot pove že samo ime – tvoje zasebne fotografije vidijo le tisti, za katere sam/a želiš, da jih vidijo.

Torej, tvoja fotka ne bo imela “neželenih” ogledov in komentarjev, saj jo bodo videle le tvoje simpatije in pa tvoji sogovorniki v ona-on klepetu, ki jim jo pošlješ. Tako imaš popoln nadzor nad tem, kdo tvojo fotko vidi in kdo ne. 😀

Ti je všeč ideja, da tvojih fotk ne vidijo kar vsi povprek? Potem ti predlagam, da naložiš zasebne fotografije.

☼ Izberi ‘nevidnost’, ko želiš 100% diskretnost!

Iskanje partnerja prek spleta postaja vse bolj razširjeno, zato obstaja velika verjetnost, da ljubezen tako išče tudi kdo od tvojih znancev. Spletno spoznavanje ni več tabu!

clanarina-ona-on-zmenki-zasebni-stiki2

Če pa imaš še vedno pomisleke in želiš, da ta del tvojega življenja ostane le tvoj, pa lahko svoj profil skriješ s Skritim načinom uporabe.

Ta ti omogoča, da tvojega profila drugi iskalci ne najdejo, ti pa se lahko brez radovednih ogledov malce razgledaš naokoli. Prav tako tisti, ki si ga ogledaš, tega ne ve, saj ne puščaš sledi.

Če ti je tisti, ki si ga ogleduješ, všeč in mu / ji pošlješ sporočilo, ga vprašaš za šanse, povabiš na zmenek ali pa dodaš med simpatije, potem te bo lahko videl/a.

☼ Jamčimo za kontakte!

Da, na ona-on je poskrbljeno tudi za to! Garancija na kontakte je dodatni bonus članov, ki jim omogoča, da v kolikor jim ne uspe navezati stikov, jim na ona-on brezplačno podaljšamo članstvo. Sliši se super, ne? 😉 Preveri podrobnosti.

DA, želim izkoristiti prednosti članstva!

☼ Brez oglasov!

Ti gredo razni nepovezani oglasi na živce? Rešiš se jih lahko tako, da se odločiš za eno izmed članarin.

Oglasov se lahko znebiš, če postaneš član/ica.

P.S. Še vedno boš dobival/a obvestila o spoznavnih dogodkih – saj nočeš zamuditi priložnosti, da v živo spoznaš simpatijo, kajne? Prav tako ne boš zamudil/a odličnih priložnost za nižjo cene članarine – še vedno boš prejemal/a obvestila o posebnih akcijah s popusti.

☼ Najhitreje do zmenkov v živo!

Si nov/a na portalu in nimaš pojma, kako sploh začeti z uporabo? Želiš čim prej priti do zmenka? Želiš čim prej najti pravo ljubezen? Da boš čim bolj uspešen oziroma uspešna pri iskanju prave partnerke oziroma partnerja, smo zate pripravili ogromno nasvetov, kako se lotiti.

clanarina-ona-on-zmenki-zasebni-stiki5

  • Na ona-on Magazinu najdeš ogromno člankov, ki odgovarjajo na tvoja vprašanja. Preveri rubriko Kako uporabljati ona-on.com?
  • Priročnik ABC sistem – Po korakih do uspeha z nasveti, kako na ona-on čim prej do zmenka! >> Klik za dekleta.   >>Klik za fante.
  • Priročnik Uspešno do zmenka na ona-on.com, kjer razkrivamo skrivnosti uspešnega spletnega spoznavanja. Preveri TUKAJ.
  • Izobraževalni nasveti, kako se pravzaprav lotiš spletnega spoznavanja in praktični napotki, kaj zapisati, da dobiš želen odziv. Najdeš jih v rubriki VIP na ona-on.com Magazinu.
  • Telefonsko svetovanje, kjer bomo skupaj pogledali tvoj profil in ga izboljšali, da bo res zasijal. Pokliči na 080 64 61, svetovanje je zate kot člana brezplačno!

Mislim, da ti bodo te ugodnosti prav prišle, zato jih le izkoristi.

DA, želim izkoristiti prednosti članstva!

Katero članarino izbrati?

Tako, zdaj veš, kaj vse lahko koristiš, ko izbereš eno izmed članarin. Katera pa bi bila prava zate? Na voljo imaš članarine za različna časovna obdobja, najbolj priporočljivi pa sta neomejena članarina ter članarina za 6 mesecev.

Zakaj? Raziskave kažejo, da uporabniki potrebujejo okoli 6 mesecev, da najdejo res pravega partnerja. Seveda že prej spoznaš številne ljudi, ampak računaj na nekaj zmenkov v živo, preden spoznaš idealnega!

clanarina-ona-on-zmenki-zasebni-stiki6

☼ Številne prednosti neomejenega članstva – priporočamo!

Priporočam ti, da izbereš neomejeno članarino, ki nikoli ne poteče, poleg tega pa lahko neomejeno komuniciraš s prav vsemi uporabniki na ona-on, saj vsebuje storitev ”lahko mi pišejo vsi, tudi neplačniki”.

Prav tako ta članarina ne poteče nikoli, kar pomeni, da se lahko na ona-on kot član vrneš kadarkoli ter neomejeno klepetaš in se razgleduješ. Recimo, ko spoznaš zanimivo osebo in želiš poskusiti z zvezo, začasno zamrzneš svoj profil in v kolikor se zveza ne obnese, profil ponovno odmrzneš in nadaljuješ z neomejeno uporabo.

Zdaj si se lahko prepričal/a, da ima članstvo na ona-on.com res ogromno prednosti. Izberi svojo članarino in izkoristi vse storitve, ki so ti kot članu na voljo!

Srečno!

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori