VIDEO: Poslati golo fotko – da ali ne?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka.

Vprašali ste nas:

“Poslati golo fotko na začetku spoznavanja – da ali ne?”

@ona_on.com

Vprašanje bralca: “Poslati golo fotko na začetku spoznavanja – da ali ne?” Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @Eva Erpič odgovarja na vaša vprašanja. Če imaš vprašanje, tagaj #vprasanjezaevo #odnosi #evaerpic #onaon #resnezveze #zmenek #zmenki #resnezveze #tiktokslovenija #kakonajtipartnerja #vprasanje #vprasanjainodgovori #vprasanjezaevo

♬ original sound – ona-on.com

Odgovor Eve Erpič:

“Dragi moški, vi ste tako čudoviti in ženske res hrepenimo po vaši družbi. In čeprav hrepenimo tudi po vaših telesih, nas s tem na začetku ne boste osvojili. Zato se prvega stika nikoli ne začne na način, da pošljete svoje nage slike.

Ko vidite žensko, ki vam je zanimiva, naprej na njenem profilu poiščite nekaj, kar je vama skupnega, nekaj, kar je vam zanimivega in na ta način začnite pogovor. Na primer:

‘Živijo Špela, sem opazil, da rada hodiš v hribe, tudi jaz imam rad visokogorje. Te smem vprašati, kateri je zadnji vrh, ki si ga osvojila?’

Na ta način bomo ženske čutile, da se res iskreno zanimate za nas. In tako si boste zmanjšali tudi možnost zavrnitve.

Res je, da moški radi pogledate telo, ampak nas, ženske, pa zanimajo še vaše druge vrline.”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še:

Ni komentarjev

Odgovori