VIDEO: Moški me je pohvalil, nato pa izginil. Kaj zdaj?

Odgovarjamo na vaša vprašanja o odnosih in zmenkih. Nanje odgovarja Eva Erpič, strokovnjakinja za odnose in intimo, zakonska in družinska terapevtka.

Vprašali ste nas:

“Moški me je pohvalil, nato pa izginil. Kaj zdaj?”

@ona_on.com Vprašanje bralke: “Moški me je pohvalil, nato pa izginil. Kaj zdaj?” 💕 Vi ste vprašali, mi odgovarjamo. @Eva Erpič odgovarja na vaša vprašanja. Če imaš vprašanje, tagaj #vprasanjezaevo #odnosi #evaerpic #onaon #resnezveze #zmenek #zmenki #resnezveze #tiktokslovenija #kakonajtipartnerja #vprasanje #vprasanjainodgovori #vprasanjezaevo ♬ original sound – ona-on.com

Odgovor Eve Erpič:

“Ženske rade govorimo in nam so besede zelo pomembne, moški pa so nagnjeni k delovanju. To pomeni, da ko nas moški pohvali, še ni nujno res, da nas tudi osvaja. Moški pokaže svoje pravo zanimanje z dejanji, z lepimi besedami in pohvalami pa si pušča več odprtih možnosti.

Ženske to zelo težko razumemo, ker vzamemo lepe besede in pohvale kot del dvorjenja in se tej možnosti že odpremo. Potem čakamo, kdaj nas bo moški povabil na zmenek in potem umiramo in analiziramo, ta tišina in čakanje pa nas razjedata. V najslabšem primeru začnemo še me pisati, spraševati ali pa še celo organizirati zmenek, kar moškega po navadi še dodatno odbije.

Da vam lahko prihranim kakšno slabo izkušnjo, upoštevajte moj nasvet in ne jemljite moškega resno, dokler se ne izkaže z dejanji.”

Imaš vprašanje o odnosih, zmenkih? Pošlji ga na vprasanja@ona-on.com s pripisom Vprašanje za Evo.

Preberi še:

Ni komentarjev

Odgovori